Отидете към основна версия

12 571 15

Предсмъртните думи на медицинска сестра: Лекарите ме убиха (ВИДЕО)

  • лекари-
  • медицинска сестра-
  • здравеопазване-
  • рак-
  • лечение-
  • медици-
  • лекарства

Лекарите шест пъти не могли да разберат, че сестрата имала рак

49-годишната Джули О'Конър от Бристъл, Англия, посветила една трета от живота си на здравната система, която в крайна сметка я разочарова. Всичко, което жената искала в крайна сметка, било да накаже виновните и да се увери, че това няма да се случи на никого другиго. Ето защо семейството ѝ реши да разпространи историята ѝ, пише Mirror.

Както в началото на всяка история, нищо не предвещавало неприятностите, дошли преди три години. В един момент обаче Джули усетила, че нещо не е наред с нея. Като медицинска сестра тя имала лесен достъп до лекари, така че веднага отишла в болницата. След няколко теста тя научила, че е в перфектно здраве и няма причина за притеснение.

Странните усещания не изчезвали, както и тревогата на Джули. Времето минавало, болката - не. Джули отново се обърнала към лекарите. Отново тестове, отново биопсия - лекарите успокоили Джули и ѝ казали, че резултатите ѝ са отлични. Шест пъти медиците казвали на жената, че е напълно здрава.

Болката обаче само се засилвала, а състоянието ѝ се влошавало, затова Джули започнала да се съмнява в лекарите, които до сега я изследвали. Тя обаче нямала много избор и отново и отново правила тестове, които отново и отново излизали перфектни. Три години по-късно Джули решила да отиде в частна клиника, където била информирана, че има рак в четвърти стадий.

След няколко курса на химиотерапия жената, заедно със съпруга си Кевин О'Конър, решили да запишат видео съобщение до болничните лекари и служители от Министерството на здравеопазването, които подписали смъртната ѝ присъда.

"Обвинявам целия болничен персонал. Просто е отвратително колко много трябваше да издържам заради тях и да продължавам да търпя досега", споделя Джули О'Конър. Три дни след това тя умира.

Служителите незабавно предложили парично обезщетение на роднините ѝ, а лекарите от болницата се извинили на семейството и уверили, че това е единственият случай на небрежност. Но съпругът и децата на Джули не мислят така и ще търсят по-голяма публичност.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини