Отидете към основна версия

4 992 7

Ледената кралица Виктория Бекъм разкрива тайни за семейството (СНИМКИ)

  • виктория бекъм-
  • мода-
  • дозайнерка-
  • лондон-
  • семекство-
  • седмица на модата-
  • модно ревю-
  • подкрепа-
  • дейвид бекъм

Цялото семейство на дизайнерката бе на първия ред, за да я подкрепи

Снимка: Instagram

Виктория Бекъм направи бляскаво представяне на новата си колекция в "Тейт Бритън", Лондон в неделя. Сред присъствалите се открояваше нейното семейство, което стоеше на първия ред, за да подкрепи отборно Виктория.

В свое скорошно интервю тя споделя, че макар в семейството ѝ да доминират мъжете (двамата с Дейвид имат трима сина и една дъщеря) гласът на жената играе важна роля.

По думите ѝ всички са много сплотени и задружни и именно това е причината цялото ѝ семейство да присъства на всяка нейна изява, като последното ѝ ревю в Лондонската седмица на модата.

Колекцията е вдъхновена от модата през 70-те години на миналия век, като включва жакардови пуловери и поли от туит с висока талия.

В последното си интервю модният дизайнер призна, че теми като феминизма и движението #MeToo се обсъждат активно в семейството им.

„Дейвид и аз винаги говорим за тези теми, включително и с нашите момчета — винаги е било много важно за нас”, каза г-жа Бекъм.

Звездната двойка се гордее с децата си — 13-годишния Ромео, 16-годишния Круз и 19-годишният Бруклин, който наскоро представи новата си приятелка на родителите си и седемгодишната им сестра Харпър.

„В нашия дом ролята на жените не се подценява, въпреки че сме в малцинство”, добави Виктория.

Дизайнерът, който наскоро пусна първата си спортна колекция в сътрудничество с Reebok, също говори за своята фитнес програма. Според звездата тя прекарва поне два часа на ден във фитнеса.

„Тренировката заема огромна част от живота ми. Както повечето жени, аз съм доста критична към себе си. Но аз съм на 44 години, а и имам цял куп деца у дома. Приемам как изглеждам и се опитвам да извлека максимума от себе си”, отвори сърцето си жената на Дейвид Бекъм.

„Правя 45 минути ходене и джогинг. Посвещавам 30 минути на упражнения на краката и същото време за тренировка за ръцете ми, а след това правя много коремни. През уикенда правя всички тези упражнения непрекъснато, но в средата на седмица понякога трябва да прекъсва, за да заведа децата на училище”, добави Виктория.

Звездата призова жените да се подкрепят взаимно. „Мисля, че трябва да си правим комплименти и да бъдем добри към себе си и помежду си”, заключи Виктория.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини