Отидете към основна версия

15 440 22

Стартът на Hell's Kitchen прати трима в болница (СНИМКИ)

  • hell's kitchen-
  • хелс китчън-
  • болница-
  • спешно-
  • помощ-
  • линейка

Спешна ситуация още в първия епизод на Hell's Kitchen

Вторият сезон на кулинарното шоу „Hell`s Kitchen“ започна по шокиращ начин. При първото изпитание новите 18 участници трябваше да представят свое ястие, което да презентират пред шеф Ангелов. Победител в изпитанието беше отборът на мъжете, който победи жените с 5 на 4. Дамите, които загубиха надпреварата, трябваше да изчистят и двете кухни. Мъжете пък бяха поглезени със специална празнична вечеря, приготвена за тях лично от шеф Ангелов и екипа му.

За малко първата вечер да мине безупречно, но се случи нещо извънредно. Един от участниците – Хани Мохамед, се почувства много зле. Заради влошеното му състояние се наложи линейка да посети по спешност студиото на предаването. Той беше прегледан, сложиха му система, но се наложи и да бъде откаран към болница. Освен него обаче болницата посетиха и други двама участници - Невена Василева и Светлозар Искренов. Причината за недоброто състояние на тримата участници така и не стана ясна.

От екипа на предаването публикуваха следното на официалната им страница във Фейсбук: „Още преди да са влезли в кухнята за своята първа вечерна резервация, трима участници преживяха първата си изключително критична ситуация. Нека им изпратим цялата си позитивна енергия, за да се възстановят максимално бързо!“.

Ето и повече за участниците, които влязоха в болница още на старта на шоуто:

Хани Мохамед е бил собственик на ресторант за арабска кухня. В момента разработва собствен бизнес. Има магазин за сувенири и цветя. Определя себе си като екзотичен, работохолик и новатор. Кулинарната му мечта е да създаде семеен рецептурник и малък, но елитен ресторант.

Невена Василева има 16-годишен опит в областта на кулинарията. В момента работи в бистро. Определя себе си като голям инат, нетърпелива и енергична. Кулинарната ѝ мечта е да готви наравно с шеф Ангелов.

Светозар Искренов е работил е като готвач на круизен кораб. В момента работи като помощник-шеф в ресторант за “традиционна българска кухня с модерен нюанс“. Определя себе си като трудолюбиво момче с хъс. Обича екстремни спортове. Кулинарната му мечта е да създаде рецепта, която да остане в историята.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини