27 Февруари, 2019 10:39 15 402 22

Стартът на Hell's Kitchen прати трима в болница (СНИМКИ)

  • hell's kitchen-
  • хелс китчън-
  • болница-
  • спешно-
  • помощ-
  • линейка

Спешна ситуация още в първия епизод на Hell's Kitchen

Вторият сезон на кулинарното шоу „Hell`s Kitchen“ започна по шокиращ начин. При първото изпитание новите 18 участници трябваше да представят свое ястие, което да презентират пред шеф Ангелов. Победител в изпитанието беше отборът на мъжете, който победи жените с 5 на 4. Дамите, които загубиха надпреварата, трябваше да изчистят и двете кухни. Мъжете пък бяха поглезени със специална празнична вечеря, приготвена за тях лично от шеф Ангелов и екипа му.

За малко първата вечер да мине безупречно, но се случи нещо извънредно. Един от участниците – Хани Мохамед, се почувства много зле. Заради влошеното му състояние се наложи линейка да посети по спешност студиото на предаването. Той беше прегледан, сложиха му система, но се наложи и да бъде откаран към болница. Освен него обаче болницата посетиха и други двама участници - Невена Василева и Светлозар Искренов. Причината за недоброто състояние на тримата участници така и не стана ясна.

От екипа на предаването публикуваха следното на официалната им страница във Фейсбук: „Още преди да са влезли в кухнята за своята първа вечерна резервация, трима участници преживяха първата си изключително критична ситуация. Нека им изпратим цялата си позитивна енергия, за да се възстановят максимално бързо!“.

Ето и повече за участниците, които влязоха в болница още на старта на шоуто:

Хани Мохамед е бил собственик на ресторант за арабска кухня. В момента разработва собствен бизнес. Има магазин за сувенири и цветя. Определя себе си като екзотичен, работохолик и новатор. Кулинарната му мечта е да създаде семеен рецептурник и малък, но елитен ресторант.

Невена Василева има 16-годишен опит в областта на кулинарията. В момента работи в бистро. Определя себе си като голям инат, нетърпелива и енергична. Кулинарната ѝ мечта е да готви наравно с шеф Ангелов.

Светозар Искренов е работил е като готвач на круизен кораб. В момента работи като помощник-шеф в ресторант за “традиционна българска кухня с модерен нюанс“. Определя себе си като трудолюбиво момче с хъс. Обича екстремни спортове. Кулинарната му мечта е да създаде рецепта, която да остане в историята.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един

    94 4 Отговор
    Напоследък сме буквално заринати с готварски предавания. Каква е тази мания по готварството, не ми е ясно. Но ще доведе до някъде. Понякога, ако имаме търпение, наблюдаваме някакви абсурдни рецепти, изнервени до припадък готвачи, които търчат насам-натам, след това някакви дегустатори снизходително дават оценки. Крайно досадно, до непоносимост. Това е някаква странна вълна, според мен съвършено излишна! Защото е прекалена!
  • 2 месара

    71 4 Отговор
    поредното тъпо предаване!
  • 3 пак ли

    46 3 Отговор
    Не го гледам, да правят каквото щат, ако искат да готвят и кучешка храна за клиентите си,все ми тая.
  • 4 бббббб

    21 4 Отговор
    Новичок е виновен
  • 5 0123

    33 3 Отговор
    Натровили се от поредния буламач на измисления "шеффф" ВА. Самоубийци участници.
  • 6 анонимен

    32 1 Отговор
    Тея готвачи се взеха много на сериозно.Атехните боядисани чинийки са смешни!
  • 7 Сапунджиев

    48 2 Отговор
    Това е едно от най-тъпите предавания...........а ония дето се прави на шеф е баш тъпанара..
  • 8 баба Тонка

    44 0 Отговор
    То не само, че е тъпо предаване, но и арогантното и грубо държане на Ангелов съвсем отблъсква. С какво право ще нарича жените - кокошки и ще гони мъжете. Голям глупак, взел се за велик.
    Съгласна съм, че заляха ефира с готварски предавания и разни искащи да спечелят 100 хиляди търчат насам натам и се притесняват. Да не говорим, че жените развяват коси, което е недопустимо. Само онова момиченце с баща Нгуен беше си прибрало косата, което е нормално за готвещият. Нема, нема пък измислят глупости като готварски, или онова ден и нощ ли беше? Гадост!
  • 9 Зрител

    42 0 Отговор
    Гледането на НОВА и БТВ , е вредно за здравето .
  • 10 Шефа

    2 14 Отговор
    Мастър шеф е топ, не знам какъв рейтинг има това предаване, но не вярвам да просъществува дълго....А относно това, че кулинарните предавания са досадни и непоносими, не съм съгласен, който не разбира му е досадно о непоносими, но когато поработите в истинска кухня, тръпката е уникална...
  • 11 mammmmm

    22 0 Отговор
    Шеф Ангелов се е взел много на сериозно. Отношението му към участниците е отвратително, изхвърлянето на храна и продукти при този глад е още по-гадно. Превключвам канала като започне реклама или предаването с него. В Мастър шеф имаше по-поносимо поведение.
  • 12 Абе

    3 8 Отговор
    Затова рупайте арпаджик с марули и масажирайте редовно простатата.и ще сте свежарки като цецка цач.
  • 13 Биде

    24 0 Отговор
    Н Е Г Л Е Д А Е М Б О К Л У К!!! Ангелов колкото и да крещи участниците колкото и да се пулят и плачат пак не става!!!
  • 14 S7ALK3R

    21 0 Отговор
    Тоя е връх на простотията. Участниците нямат грам доблест. В национален ефир им уронва и накърнява достойнството. За такова нещо в казармата имаше право да се стреля.
  • 15 Коравия

    8 0 Отговор
    На времето преди демокрацията, готвачите ги смятаха за най глупавите и най големите отрепки, посредствени скъсаняци завършва ха ТОХ. Имаше един лаф и магаре да вържеш там, готвач ще излезе. Не знам, защо ги величаят и възвисяват толкова тези хора, нямам нищо против кулинарни бранш, но чак пък толкова е смешно. Смешно е един готвач да е по почитан или по интересен примерно от един лекар. Със тези кулинарни простотии, просто пълнят ефирно време което е в най гледаме ата часова зона, вместо да се предложи на,. Зрителя нещо смислено. Повечето приготвени ястия са пълни бълвичи и помий, само се окепазяват продуктите.
  • 16 жоро

    8 0 Отговор
    Събрани някакви цървули връзкари без достойнство и един прост готвач който се мисли за мутра и ги обижда а те са гови и свирка да му направят боклушко предаване.
  • 17 Гошо

    4 3 Отговор
    Мъжът трябва да посещава кухнята само зада си вземе лед и то ако ръцете на жена му са мръсни!
  • 18 кой там

    5 0 Отговор
    шеф ангелов е за психиатър...що за малоумен трябва да си за да се запишеш в този формат и този психично болния да те навиква пред цяла българия
  • 19 vasik atanasova

    5 0 Отговор
    едвам събра хора този
    цяла година ги събира и взима
    младоци да им се звери
    който му се гледа истинско кулинарно шоу
    препоръчвам му жак пепен или джейми оливър
    ей това са готвачи от класа

    Коментиран от #21

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 JEEP

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "vasik atanasova":

    Такъв е форматът, Така е замислен в силове, обиди и т.н., ама тук нищо не можем да направим като хората. Купуваме разни формати, дето отдавна са се изъркали на запад и ги побългаряваме (разбирай досъсипваме). Специално шефчето не е за тази роля ама грам. Той в живота не е такъв. Отделно съм против цялото това хвърляне на храна!
  • 22 бай х

    1 0 Отговор
    шеф чучурков ги порил фанала и имали кръвотеч изотзадзе