Отидете към основна версия

17 240 17

Намериха модел на Плейбой мъртва, гола и с кокаин в носа

  • кокаин-
  • наркотици-
  • нос-
  • модел-
  • еротичен модел-
  • плейбой-
  • мъртва

Наташа Джайт е открита мъртва след бурно парти в Буенос Айрес

Ексмоделка на Плейбой беше открита мъртва в леглото си след бурно парти в аржентинската столица Буенос Айрес.

Наташа Джайт е доста популярна личност в родната Аржентина. Тя е била модел, радио-водещ и финалист в испанския Big Brother. Според брат ѝ смъртта на Наташа е убийство.

Около кончината на Наташа витаят множество спекулации. Според местните медии тя е била на парти в петък в тесен кръг от познати, умира от множествена органна недостатъчност след консумация на кокаин, ЛСД и алкохол.

Наташа се срещнала със собственика на нощния клуб ”Xanadu“, който се намира извън Буенос Айрес. "Тя лежеше гола на леглото ми, движеше тялото си нагоре и надолу. Отидох при нея и я докоснах, без да кажа нито дума. После лежеше спокойно, с лицето надолу и аз си помислих, че е заспала. Така че си тръгнах", разказва през CNN собственикът на клуба Гилермо Гонзало Ригони.

При аутопсията са открити следи от кокаин в носната кухина на Наташа. Според информация от семейството и адвоката на Наташа тя не е употребявала наркотици.

През април миналата година Наташа отправи тежки обвинения за педофилия към аржентински политици и спортисти по телевизията. Няколко младши играчи от "Ривър плейт" и "Индепендиенте" наскоро потвърдиха думите на Наташа, като споделиха, че са били сексуално малтретирани.

"Ако някога открият трупа ми, не е било самоубийство", пише в Туитър Наташа, след като скандалът се разраства. "Внимание: Нямам намерение да се самоубивам! Няма да се давя във вана в банята, няма да се застрелям. Ако нещо такова се случи с мен, не съм го направила аз", пише още 41-годишната моделка.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини