Отидете към основна версия

29 770 31

Мария Илиева се разделила с бащата на сина си заради…

  • мария илиева-
  • певица-
  • раздяла-
  • дете-
  • самотна майка-
  • турне-
  • приходи-
  • като две капки вода

Банковата сметка на звездата ще набъбне с няколкостотин хиляди в края на планираното лятно турне

Личният свят на Мария Илиева може да не е перфектен, но за сметка на това професионалният направо цъфти, твърдят от сайта за клюки и светски новини Hot Arena.

Певицата стартира доста добре финансовата си година, защото освен участието си в „Като две капки вода”, където взима един от най-високите хонорари, тя прави впечатляващи финансови постъпления и от предстоящото си турне.

Турнето на поп певицата ще включи само четири концерта, първият от които е планиран в началото на юли. И въпреки това ще ѝ донесе главозамайващи приходи.

Тя ще посети най-напред Пловдив, където ще извие глас в Античния театър. Той е с капацитет 4000 човека, а средната цена на билетите за концерта ще е около 30 лева. Така само от билетите за един свой концерт певицата ще изкара около 140 000 лева.

Цялата сума, разбира се, не е само за нея, тъй като тя плаща за наем на театъра, хонорари на тон режисьори, техника, хонорари на музикантите, но дори и така цифрата си е доста сериозна.

Следващата спирка на Мария е Бургас, където ще пее в Летния театър. От спектакъла си там ще изкара приблизително 60 000 лева, защото капацитета там е по-малък. Компенсацията ще дойде от третия концерт в Летния театър на Варна, където певицата ще добави още 80 000 лв. към сметката си.

Финалът на мини тура ще бъде в София — в Зала 1 на НДК, която събира най-много 4000 души, а средната цена на билетите е 45 лева. Проста сметка показва, че от продажбата им Илиева ще спечели 180 000 лева. Като теглим чертата се оказва, че певицата ще изкара над 460 000 лева.

Припомняме, че Мария Илиева в момента отглежда сама сина си Александър, след като изненадващо се раздели с баща му Георги. Още докато певицата беше в напреднала бременност в очакване на бебето, Георги замина на дълга почивка със семейството си в Америка и остави Мария сама. Малко след това тя с половин уста призна, че двамата не живеят заедно, докато не се разбра, че всъщност са окончателно разделени.

Младежът, който е с 13 години по-млад от нея, вече си има нова сериозна приятелка и живее щастливо с нея в Белгия. А в основата на раздялата с певицата се оказа… нейната свекърва Даниела, която изобщо не я долюбвала още от началото.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини