Отидете към основна версия

3 943 8

Отнеха титлата на "Мис Боливия Вселена", защото била бременна

  • отнета титлата-
  • мис боливия-
  • конкурс за красота-
  • боливия-
  • бременна-
  • мис боливия 2018-
  • джойс прадо

Организаторите заявяват, че Джойс Прадо е нарушила условията на конкурса

Снимки: EPA/БГНЕС

Боливийската кралица на красотата Джойс Прадо изгуби титлата си "Мис Боливия Вселена", след като разкри, че е бременна.

22-годишната красавица, която грабна короната миналата година, бе детронирана от организаторите, след като стана ясно, че само няколко месеца след края на конкурса тя е забременяла.

Британският вестник Daily Mail коментира, че правилата на конкурса за красота са много строги. На победителките не се разрешава да се женят и да имат деца, докато носят короната и защитават титлата си на най-красивото момиче в страната. Едва след като я предадат на своята наследничка те са свободни от всички ограничения и забрани, включени в правилника на конкурса.

Обявената за "Мис Боливия 2018" Джойс Прадо обаче, наруши едно от основните правила. В своя профил в Instagram красавицата обяви, че с нейния приятел (парагвайският модел Родриго Гименес) скоро ще имат бебе.

Моделът в момента е във втория месец от бременността и вече планира сватба.

Отнемането на короната обаче, не разстрои много детронираната кралица, защото съвсем скоро ще се окичи с друга — много по-важна и тежка корона — тази на майка. Според нея майчинството е много по-значимо постижение в нейния живот от това да бъде носителка на титлата „Мис Боливия”.

"Да, ще имаме бебе и имаме подкрепата на нашите семейства, които са много щастливи. Обичам Родриго и тази новина ни сближи още повече. Все още нямаме дата за сватбата, но се надяваме да е скоро. Не бързаме", заяви тя пред местните медии.

Прадо представи Боливия на конкурса "Мис Вселена" през 2018 г. в Тайланд, но отпадна на полуфинала. Тя стана "Мис Боливия" миналата година и спечели "Мис Туризъм Боливия" през 2015 г.

Агенцията "Промоушънс Глория", която държи правата на конкурса "Мис Боливия" от 1985 г., обяви в становището си, че "причините (за детронирането на Прадо) са свързани изцяло с условията на конкурса."

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини