Отидете към основна версия

6 827 34

Кога да правите секс според фазите на Луната?

  • секс-
  • луна-
  • фази на луната-
  • новолуние-
  • пълнолуние

При пълнолуние се прави най-приятният секс

Снимка: Shutterstock

Биоритмите на всички живи същества са съобразени с фазите на Луната. Изключение не прави и човекът. Луната влияе на нашето поведение и емоции, въпреки че невинаги си даваме сметка за това, пише "Дарик". Тя влияе и на либидото ни. Луната има 4 фази и всяка от тях се отразява различно на мъжете и жените, когато се отнася до секса. Ето как:

1. Новолуние

Новолунието е най-доброто време, в което можете да пробвате нещо ново в сексуалния си живот - играчки, изживявания, места. Ако нямате партньор, това е най-доброто време от месеца за спонтанен секс.

2. Първата четвърт

Ако имате проблеми във връзката, това е времето, в което най-лесно ще ги разрешите. Попитайте партньора си какво го прави щастлив и пробвайте да направите нещо от това, което ви е подсказал.

3. Пълнолуние

Тогава се прави най-приятният секс. Тогава сме по-енергични и всичките ни сетива са обострени. Удоволствието е умножено по 10.

4. Последна четвърт

Тогава либидото ни е в най-ниската си точка и просто имаме нужда да си легнем и да проспим времето до следващото новолуние. Чувстваме се уморени и нямаме никакво желание за интимност с партньора.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини