Отидете към основна версия

19 234 25

Секси учителката Силвия Зубева показа топ форма (СНИМКА)

  • силвия зубева-
  • тодор скримов-
  • учителка-
  • топ форма

Тя и волейболният национал Тодор Скримов са на екзотична почивка

Секси учителката Силвия Зубева показва топ форма на самотен остров. Хубавицата се хвали със супер тяло по време на ваканция със съпруга си.

Силвия и волейболният национал Тодор Скримов решиха за малко да избягат от родителските си задължения и се отдадоха на кратка почивка на самотен остров, далеч от родината.

Спортистът дори качи обща снимка в мрежата, на която младото семейство хванати за ръка крачат по плажната ивица. Впечатление прави спортната форма и стегнатите задни части на преподавателката, която преди години водеше редиците на малките ученици в столично училище.

Зубева е облечена в зелен бански и показва страхотна форма след раждането. През 2017 година тя роди дъщеричка—Ася и се радва на изключително семейно щастие.

Още в началото на бременността си Силвия реши да се оттегли от преподаването и да не афишира състоянието си. А наскоро стана ясно, че е решила да се оттегли окончателно от преподаването.

С Тодор Скримов рядко афишират личните си моменти. Дори сватбата им се състоя в тесен кръг през юли 2017 година.

Церемонията все пак не мина без колегите на Скримов от националния, а кумове на съотборника бяха Виктор Йосифов и половинката му Виолина, пише в. „България днес”.

Неотдавна Силвия призна, че Скримов е мъжът на живота ѝ и иска да е завинаги с него. Разкрива, че той я е спечелил с доброто си отношение и възпитание.

Силвия Зубева стана популярна, когато през 2014 година нейна снимка обиколи световните и родни сайтове, а мнозина я обявиха за най-секси учителката в България.

По-късно Зубева призна, че е получавала хиляди неприлични предложения от непознати мъже и дори татковци, но не отвръщала на поканите, а чакала правилния човек.

Месеци по-късно съдбата я среща със спортиста Скримо, който я вижда на десетки постове в социалната мрежа и е запленен от нея.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.

Свързани новини