Отидете към основна версия

7 312 18

Сузанита пред Венета Райкова: Водих майка ми и баба ми на дискотека (ВИДЕО)

  • бтв-
  • венета райкова-
  • сузанита-
  • интервю-
  • скандал-
  • дискотека-
  • гадже

Младата певица разкри, че се е разделила с гаджето си и вече има нов мъж до себе си

Скандалната тийнейджърка Сузанита гостува за втори път в студиото на "Папараци" по bTV.

По темата за пребитото от нея момиче в дискотека преди няколко седмици, Сузанита каза: "Аз съм много добър човек, стига да не засягат семейството ми".

"Доста хубави неща ми се случват напоследък. Всичко се променя много бързо. Предстоят ми много интересни неща да заснема, едно от тях дори е филм. Ще бъда актриса. Не съм ходила на курсове, аз съм си актриса в целия живот”, каза тя.

„Аз съм самостоятелна форма на обучение. Ходя само за изпити. Уча иначе испански и английски. Нямам много време да чета книги, защото хвърча наляво и надясно”, каза тя за образованието си.

„Не е лесно да изглеждам толкова скандална, но е важно човек да има желание. Не очаквах в началото такъв фурор и така да ме нападат и обиждат. Дойде ми като гръм от ясно небе. Не съм получавала толкова хейт за толкова малко време. Плаках, майка ми също беше в кофти състояние, тя плака също. Тя дори и в момента не е в добро здравословно състояние, лошата ѝ диагноза се върна”, сподели Сузанита, пояснявайки, че майка ѝ има рак.

Певицата призна, че се опитва да я разведрява и дори е водила майка си и баба си на дискотека. „Беше много забавно. Баба беше до 6 сутринта в дискотеката”, спомни си веселия спомен младата изпълнителка.

Тя сподели още, че има нова тръпка в живота си, а бившият ѝ приятел Александър вече е само хубав спомен. "Той избра да продължи по един път, а аз по друг и се разделихме. Имахме няколко повода, заради които се разделихме. Той сега е свободен, взимайте го", каза Сузанита.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини