Отидете към основна версия

5 997 14

Певица точи лиги по Иво Аръков, иска от него...

  • роксана-
  • чалга-
  • певица-
  • актьор-
  • иво аръков-
  • точи лиги-
  • харесва

Роксана не крие, че намира актьора за много привлекателен

Съвсем наскоро медиите гръмнаха с новината за участието на българския актьор Иво Аръков в турски сериал. Там си партнира с най-голямата турска звезда в киното - Къванч Татлъту.

Някои твърдят, че ролята на нашенеца не е кой знае колко значителна и участва едва в три от епизодите на драматичния сериал. Къванч играе полицай, а нашето момче е руски мафиот, който накрая е убит. За ролята му обаче доста се вдигна шум в България и се оказа, че наша известна чалга певица го е гледала в сериала и вече точи лиги по него и търси начин да се запознае със сексимвола.

Оказа се, че чалга дивата Роксана е негова голяма почитателка и е от първите зрители, които вече е гледала пробива на Аръков в турското кино.

"За пръв път видях Иво Аръков във ВИП Брадър по Нова телевизия и там разбрах, че е актьор, но преди това никъде не бях го гледала. По принцип не съм голям физиономист и не помня лица и хора. Последно го гледах като водещ в предаването "Мармалад" по БТВ . В момента гледам два турски сериала - единият се казва " Вятърничав ", а другият "Сблъсък ".

Никога не съм предполагала или очаквала, че точно това момче мога да го видя в един филм рамо до рамо с едни от най обичаните и популярни актьори на Турция и Европа. Но е факт, аз видях нашето момче в този сериал и не можех да повярвам, че това е истина и че въобще се случва. За да съм сигурна върнах филма в началото на 17-та серия, понеже го гледам в YouTube и видях неговото име изписано на екрана, обаче проверих и в Google, за да нямам абсолютно никакви съмнения", споделя певицата Роксана.

Певицата допълва: "Горда съм, щастлива съм, възхитена съм от неговата игра, от неговото актьорско майсторство, от неговия професионализъм, който не отстъпва по нищо на останалите турски величия в сериала. Да застанеш до Къванч Татлъту и да си партнираш с него може само и единствено ако си на неговото ниво като актьор . Респект Иво Аръков, бих била щастлива някой ден да се запозная лично с вас и да ви стисна ръката. Не си правя пиар на негов гръб нямам нужда от подобно нещо. Киното ми е другата голяма слабост след пеенето и когато виждам толкова талантливи български актьори съм безкрайно щастлива. Мечтая някой ден и аз да изиграя моята филмова роля и защо пък да не си партнирам с Иво Аръков тогава"

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини