Отидете към основна версия

15 438 37

Изверг закла красива майка пред очите на детето ѝ от ревност (ВИДЕО)

  • красива-
  • майка-
  • наталия басовой-
  • артем шустов-
  • убийство-
  • ревност

38-годишният Артем ревнувал до болка красивата Наталия и я намушкал на детска площадка пред малкото ѝ дете

Руският град Раменское е потресен от жестокото убийство на красивата млада майка Наталия. Тя е убита от приятеля си, който я пробожда с нож над 20 пъти на детска площадка пред очите на момиченцето ѝ. Жестокото убийство е заснето от охранителни камери.

На ужасяващите кадри се вижда как той се приближава в гръб към 26-годишната майка, която седи на пейка и наблюдава как детето ѝ си играе. След това се нахвърля върху нея и започва да я боде с нож. Озверелият мъж не спира дори, когато тя пада на земята. Накрая се отдалечава необезпокоявано, докато намиращите се наоколо деца пищях от ужас.

Жената умира от загуба на кръв още преди идването на Спешна помощ. 4-годишното ѝ детенце е прието в болница в състояние на силен шок.

Кадрите не се препоръчват за чувствителни и непълнолетни лица!

Полицията е арестувала извършителя - 38-годишният Артем Шустов, който е направил пълни самопризнания и заявил, че е решил да убие Наталия, защото тя му изневерявала и искала да се раздели с него.

Близки на младата жена твърдят, че той я пребивал не веднъж. Когато тя най-накрая поискала да се разделят, той решил да я убие. Медиите разпространиха и последния разговор между убитата Наталия и Артем. В него той я предупреждава, че ще ѝ се случи нещо лошо, ако изпълни намеренията си да го напусне.

Разследващите жестокото престъпление подозират Артем в още едно убийство, отново на жена. През 2010 година той съобщава, че приятелката му е изчезнала. След четири години в Крим е намерен обезобразеният ѝ труп.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.

Свързани новини