Отидете към основна версия

34 222 58

Жена влезе в психиатрия след среща с "мечтания мъж" и екскурзия до България

  • екскурзия-
  • психиатрия-
  • любов-
  • връзка-
  • измамник-
  • мошеник

Още на първата им среща отвел той отвел жената с частен самолет до България

28-годишната Сесил Фиела постъпва в психиатрична болница в Лондон след среща с "мъжа на мечтите си". Младата жена, родом от Норвегия, пристига в Обединеното кралство, за да учи в един от местните университети.

В Тиндър тя се запознала с невероятен млад мъж, който бързо я омаял в чата. Така Сесил се съгласила да излезе на среща с него.

„Мъжът на мечтите“ или, както той предпочитал да се нарича „диамантеният принц“, още на първата им среща отвел жената с частен самолет до България. Там прекарали страхотно, но след като се върнали обратно в Лондон, поради „мистериозни обстоятелства“ той бил принуден да излети по работа.

Общуването им продължило в чата, а жената била толкова влюбена, че дори не забелязала, че нещо не е наред. Тя въобще и не предполагала, че нещата ще завършат като във филм на ужасите.

След месец онлайн общуване и любов мъжът помолил Сесил да открие платинена кредитна карта, с която да плати за неговото пътуване и за бодигард, тъй като, по думите му, той имал много „врагове“ и бил заплашван.

Влюбената без колебание изпълнила всички изисквания. "Сигурността" му струвала 224 хиляди долара, а той обещал да върне всичко до 54 дни.

Тогава студентката научила ужасната истина за своя "мъж на мечтите“. Той бил опитен измамник, издирван от полицията отдавна. Срещу него имало повдигнати обвинения в кражба, фалшификация и измама.

Сесил едва преживяла жестоката истина. Тя била на прага на лудостта и трябвало да потърси помощ в психиатрична клиника, както и да премине курс по рехабилитация.

Израелската полиция в последствие задържа мнимия Казанова. Оказало се, че Сесил не е единствената измамена.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 42 гласа.

Свързани новини