Отидете към основна версия

14 382 64

Откъде Мария извади 200 хиляди за Mercedes?

  • мара отварачката-
  • мария-
  • mercedes

Вероятно парите за колата-мечта идват от актуалния любовник на певицата

От повече от три месеца миньончето от Стара Загора кара уникална лимузина от престижната германска марка, разкриха нейни колежки пред „Уикенд”.

Ултрамощната кола е решена в бял цвят и е произведена през 2018 г. Нейната мощност е 455 конски сили и, естествено, разполага с всички възможни екстри, за да се чувства притежателката като принцеса. За участия Мария разчита на опитен шофьор, който да я вози из страната. Из София обаче бившата на Християн Гущеров сама се радва на новата придобивка.

Справка показва, че луксозният автомобил е регистриран в средата на април. Парите за колата-мечта идват от актуалния любовник на певицата. Мъжът е доста щедър – вече спонсорира високобюджетен клип на пайнерката и дори роклята ѝ от 15 бона, с която показва прелести във видеото към песента „Престъпно твоя”.

Преди лъскавата S класа, Отварачката караше бял джип отново на расовата автомобилна компания от Германия. Колата бе със секси номер 6969, но след като отнесе много подигравки, Мария се преориентира към 8488, каквато е регистрационната табела на новата кола на фурията на фолка.

Преди месец заралийката за първи път проговори за мъжа до себе си и призна, че любимият живее в Монако. Това е една от причините да снима точно там скъпия клип към песента „Престъпно твоя”.

„Харесвам си го. Щом сме заедно толкова време, значи има защо. Аз смятам, че е редно да се позиционирам някъде. Ако съдбата е решила, ще бъде той. Ако съдбата не е решила това, ще бъде някой друг”, призна в ТВ предаване миньончето, което изглеждаше видимо доволно от живота.

Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 21 гласа.

Свързани новини