Отидете към основна версия

16 379 21

Дългите крака на Кейт влудиха мрежата (СНИМКИ)

  • херцогиня-
  • кейт мидълтън-
  • къси гащи-
  • шорти-
  • крака-
  • фигура

Херцогинята за пръв път си позволи да облече къси шорти, откакто е част от кралското семейство

Снимки: БГНЕС/ EPA

За пръв път от 8 г. или откакто е член на кралското семейство Кейт Мидълтън, херцогинята на Кембридж, си позволи да обуе къси шорти заради участие в благотворителна регата в Коус.

Реакциите в социалните мрежи на феновете и фенките ѝ бяха красноречиви. "Голям фен съм на прекрасната Кейт, която има убийствени крака", написа една нейна почитателка.

А друга се възхити с нескрита завист на снимките от събитието: "Проклети да са краката на Кейт Мидълтън!"

The Sun припомня, че всички в семейството ѝ се отличават със стройни бедра, но Кейт не разчитала само на гена, а редовно спортува. Тя е запалена скиорка, поддържа се с йога и пилатес, обича гребането, кросовете и хокей на трева.

"Кейт е пристрастена към упражненията, тя и Пипа Мидълтън се отнасят изключително сериозно към поддържането на физиката си, а майка им Керъл, макар и над 60 г., е в изключително добра форма", споделя пред Daily Mail приближен на семейството.

Кралският журналист Ашли Пиърсън разкри, че като бъдеща кралица (принц Уилям е следващият кандидат за трона след баща си Чарлз), към тоалетите на Кейт се обръща много повече внимание в сравнение с тези на Мегън Маркъл, съпругата на принц Хари. "Кейт Мидълтън трябва да спазва куп други правила и ограничения, защото ще бъде кралица", обяснява Пиърсън. "Тя и Мегън са от различни нива, полите на Кейт трябва да са с определена дължина".

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 26 гласа.

Свързани новини