Отидете към основна версия

5 130 38

Луна си хвана за гадже млад гребец

  • луна-
  • гадже-
  • гребец-
  • щастие-
  • любов-
  • връзка

Фолк певицата качи общи снимки в социалните мрежи

Чалга легендата Луна вече не крие любовния си романс с мускулест красавец и открито демонстрира връзката си. Изпълнителката на "Бягайте, крачета" сама официално потвърди слуховете и сложи край на спекулациите за възрастта на избраника ѝ, публикувайки общите им снимки в профила си в социалната мрежа, забеляза Plovdiv24.bg. Постовете ѝ във Фейсбук са изключително романтични, което е доказателство, че за любовта граници няма.

"Изживявам това, което съм искала най-много"

"Любовта не се измерва в километри, а в истински моменти"

Предполага се, че младото лъвче на Луна Президент е възпитаник на Националната спортна академия със специалност "гребане", тъй като една от снимките му е от състезание по кану-каяк. Изглежда, че здравенякът и Луна имат обща страст - конете.

Интересът към новият мъж на певицата е голям, защото за първи път от дълго време Луна открито демонстрира отношенията си с мъж. Личният ѝ живот винаги е бил ревниво пазен от самата нея. Това е и причината за различните предположения за името, възрастта и заниманията на този, който успя да грабне сърцето ѝ.

Години наред из медиите се тиражира легендата за турски милиардер на име Мехмед, който починал (уж) докато певицата бе в Къщата на "Биг Брадър" за първото си участие. Самата Луна така и не потвърди имало ли въобще такъв човек в живота ѝ.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 9 гласа.

Свързани новини