Отидете към основна версия

10 561 31

Риалити звезда отврати феновете си с гнусно секс признание (СНИМКИ 18+)

  • компаньонка-
  • триша пейтас-
  • фенове-
  • риалити-
  • звезда-
  • признание

Американката Триша Пейтас призна за нещо ужасно, което ѝ се е случило, докато работила като компаньонка

Скандалната американска влогърка Триша Пейтс стана много известна във Великобритания, след като участва в Big Brother в Обединеното кралство през 2017 година. Откакто е яхнала вълната на славата тя не спира да провокира със своите буйни снимки. Освен това тя съвсем спокойно обсъжда публично сексуалния си живот.

Сега обаче русата и пищна мадама успя да надмине себе си с последните си признания, пише медията от Острова Daily Star. 31-годишната жена разказа, че е работила като компаньонка и стриптизьорка преди да се издигне до славата в YouTube. Тя също открито призна, че понякога е правила секс с клиенти.

Триша разкри „най-мръсните“ неща, които правела, докато била ескорт. Блондинката разкри как веднъж е хванала полово предавана болест, след като е правила секс с двама души наведнъж. "Това ме плаши в тройките, защото така получих хламидията си“, споделя тя.

Запитана коя е най-лудата молба, която някой някога ѝ е отправял, русата бомба отговори: „Един човек се изака върху гърдите ми. Това обаче не е толкова лудо. Това не е моето нещо, но, ако това им харесва, добре", поясни тя.

Онлайн аудиторията ѝ не можа да повярва на това, което чу, и коментарите в интернет пространството заваляха един след друг. Един потребител написа: "Тя е позволила на някого да се изака върху гърдите ѝ?!" Втори коментира: „Триша е толкова мръсна“. Друг допълни: "Триша, ти наистина ли просто си призна това?"

Подобни признания не са нищо ново за скандалната Триша и едва ли това ще е последното, което ще видим и чуем от нея.

Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 12 гласа.

Свързани новини