Отидете към основна версия

4 739 20

Анита Мейзер се крие при любовник

  • анита мейзер-
  • николай димов-
  • любовник

Мейзер се намира в пловдивско село и редовно е засичана в компанията на неизвестен мъж

Снимка: БГНЕС

Скандалната Анита Мейзер, която бе осъдена за убийството на мъжа си Николай Димов, се крие при свой любовник, твърди анонимен източник на „Галерия“. По думите му Мейзер се намира в пловдивско село и редовно е засичана в компанията на неизвестен мъж.

Варненката излезе преди няколко месеца от Сливенския затвор, където лежа за непредумишлено убийство. Мейзер удуши Димов със свински опашки, като по думите ѝ той сам я помолил да го върже като вид любовна игра. Мъжът ѝ трябвало да ги скъса с мускулите си, но в опита си издъхнал. Въпреки молбите и обясненията на Анита, че не е искала да убие Димов, близките му настояват за 100 000 лева кръвнина.

Може би по тази причина веднага след като бе пусната на свобода, Анита се покри. Кой е тайнственият мъж, при когото се подвизава, засега не е ясно.

„Почивай в мир, любов моя, а на мен Бог да ми е на помощ! Убедена съм, че виждаш какво се случва с мен на земята... „Дяволът” е по петите ми“, написа тези дни Мейзер от социалните мрежи. Според запознати Анита визира роднините на Димов, които я търсят заради обезщетението.

Припомняме, че Анита стана скандално известна много преди смъртта на съпруга си. През 2014 г. тя спечели конкурса „Мисис България“ и ни представи на „Мисис Свят“, което предизвика вълна от недоволство и подигравки заради външния ѝ вид.

Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 5 гласа.

Свързани новини