Отидете към основна версия

6 036 12

Въргала смени 3 жени за 2 години

  • влади въргала-
  • шоумен-
  • актьор-
  • връзки-
  • жени

Комикът се разделил с половинката си Джани

Влади Въргала се е разделил с актрисата Тезджан Ферад – Джани, заради която се разведе със съпругата си Силвия. От около месец и половина звездата от някогашното "Ку-ку“ и "Пирон“ не е с актрисата, с която участват в съвместни спектакли заедно.

Причината е, че Въргала срещнал нова любов... отново. От известно време Влади е с по-млада жена до него и е прекратил отношенията с Тезджан. Двамата уж все още са приятели, но преди ден наранената актриса даде интервю за в-к "Галерия“, в което разобличи доскорошния си любим, писа "Уикенд“. В него туркинята обяснява, че не тя е причина за развода на Влади Въргала.

"Когато се запознахме, той вече не беше със съпругата си. Въртеше три любовници, които постепенно отсвири или поне така ми каза на мен. Сега е пак с нова жена. Дано да е щастлив и най-после да е открил това, което търси“, коментира личните преживявания на Въргала Тезджан Ферад.

Актрисата признава, че Въргала е имал сериозни проблеми с алкохола, с които обаче е успял да се пребори и в момента не близва и капка.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 8 гласа.

Свързани новини