Отидете към основна версия

10 491 11

Instagram модел се оказа сводница

  • лилиана дел кармен кампос пуело-
  • instagram-
  • сводница-
  • проституция

Част от момичетата на Ла Мадам били татуирани, за да се знае за кого работят

Instagram моделът Лилиана дел Кармен Кампос Пуело е обвинена в принуждаване на непълнолетни момичета да се занимават с проституция, пише New York Post, цитиран от "Блиц". Срещу 48-годишната жена, по-известна като La Madame, тече дело в колумбийския град Картаген.

По данни на правоохранителните органи, от този град тя е управлявала мрежата си от момичета заедно с още други 17 осъдени. Полицията ги e задържала през юли 2018 г.

По данни на разследващите, чрез измама Пуело е накарала най-малко 400 момичета да работят за нея. Предполага се, че е избирала жертвите си от бедни семейства и ги е канела в Картаген, обещавайки им работа като модели. В момента, в който момичетата пристигали при нея, тя прибирала документите и парите им.

48-годишната маман ги принуждавала да обслужват клиентите ѝ, сред които имало много известни личности и политици. Много от жертвите ѝ имали татуировки, които издавали чия собственост са.

Пуело демонстрира луксозен начин на живот в социалната мрежа. На снимки, които качва в Instagram, тя позира с пари, на яхти и със скъпи аксесоари.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.

Свързани новини