Отидете към основна версия

41 764 35

Бившата на Динко Динев: Аз ще съм новата Преслава!

  • поп фолк-
  • чалга-
  • звезда-
  • бивша-
  • динко динев-
  • ариа-
  • певица

Мария Цветкова демонстрира завидно самочувствие едва в началото на кариерата си

Мария Цветкова, която се изявява на поп фолк сцената под псевдонима Ариа, изобщо не скромничи като млада надежда на „Пайнер”. Напротив, красавицата, която има син от бизнесмена Динко Динев, се цели високо и не крие амбициите си да стане супeр звезда. „Аз ще съм новата Преслава”, отсича изпълнителката със завидно самочувствие, цитирана от "Уикенд".

Още с дебюта си, Ариа опитва да покаже, че ще катери върха в бранша. След като се представи пред широката аудитория с песента „Кралица”, любимата на скандално известния Стайко Стайков – синът на алкохолния бос Миню Стайков, блесна с въздушна акробатика в новия си клип „Да те заболи”. След премиерата на видеото, Ариа сподели във Фейсбук възторга си от положителните коментари на почитателите, както и статия, в която се споменава, че те настоявали да направи дует с Емануела и Галена. Вероятно и самата Ариа много се надява на такъв общ проект, което със сигурност ще я изстреля на челна позиция във фолк класациите.

Доста очевидно е желанието ѝ да се нареди до топ имената в поп фолка. В бранша вече се говори, че Ариа доста е харесала идеята за дует и вече е предприела първи стъпки. Засега не е ясно дали ще заложи на съвместен проект с Емануела, на която е бивша снаха. Изпълнителката на „Предател” има син от Димитър Динев, наследникът на Динко Динев. По време на тези си отношения, а и след това, Емануела доста се сближи с Мария, вече известна с музикалния си псевдоним Ариа. Двете са приятелки и би било лесно да направят дует.

Ариа все пак желаела да разнообрази с проект с Галена. Все пак е ясно, че ако успее да спечели Мама Ураган за съвместна изява, тя със сигурност ще пожъне успех. Не е ясно само дали Галена ще се съгласи да удари рамо на колежката си, предвид стройната си лична стратегия, която следва толкова време, за да се задържи на върха във фолка.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 26 гласа.

Свързани новини