Отидете към основна версия

16 478 102

Моника Валериева стана мюсюлманка

  • ислям-
  • мюсюлманка-
  • моника валериева-
  • религия-
  • бог

Скандалната моделка вече изповядва ислям

Скандалният модел Моника Валериева разбуни духовете в социалните мрежи, след като призна пред своите последователи в Инстаграм, че вече изповядва исляма, пише в. "България днес".

"Никога не съм вярвала в Исус Христос! Религията ми беше такава, че посещавах най-вече католическите църкви в България. Много преди „бившият ми приятел“ арабин, аз вярвах само в исляма, това е моят дом. След определен брой инциденти, години подред, след посещението ми в църкви, започнах процес за смяна официално на религията. Не мисля, че е важно с какво име назоваваш Бог, а да вярваш в него, да чувстваш с цялото си сърце къде принадлежиш", отговори Валериева на въпрос на фен в социалната мрежа.

Тя допълни, че не се срамува от избора си. "Всеки сам преценява в какво ще вярва и каква религия ще изповядва. Моето семейство ме подкрепя".

Моника потвърди новината като хареса коментар от друга своя фенка, която я пита дали е вярно това, че вече изповядва исляма. Коментарът е оставен на една от последните снимки на модела в профила ѝ.

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 18 гласа.

Свързани новини