Отидете към основна версия

7 705 26

Жена отмъсти на съпруга си за развода като… (ВИДЕО)

  • американка-
  • преобразяване-
  • стилист-
  • променена-
  • повлекана-
  • външен вид

Хедър изгубила жажда за живот, преди да влезе в салон за красота

Американската Хедър e на четиридесет и осем години, когато съпругът ѝ решава да се разведе. Причината е доста банална - мъжът на Хедър е спрял да я смята за привлекателна.

И наистина, след като сключили брак, Хедър на практика спира да се грижи за външния си вид. Косата ѝ посивява и изтънява, кожата ѝ започва да се състарява, защото жената не използва никаква козметика, а в огледалото се поглеждала най-много веднъж на ден , когато миела зъбите си.

Обикновено такива жени са наричани с непривлекателната дума „повлекани”.

След развода, видът на Хедър става още по-отчайващ, защото тя изпада в депресия.

Точно в този момент, когато американката напълно е изгубила жаждата си за живот, на помощ се притекъл стилист. Той само за няколко часа успял да помогне на жената да си върне предишната женственост и красота.

Той отрязал старата ѝ посивяла и изтощена коса и я боядисал. Следващата стъпка била свързана със състарената кожа на Хедър. Тя минала през няколко козметични процедури, за да бъдат отстранени малките несъвършенства по кожата и след това се срещнала с гримьор. С малко фон дьо тен и молив за вежди той превърнал американката в неустоима красавица.

Когато Хедър се срещнала отново със стилиста, той не могъл да я познае.

Сега бившият ѝ съпруг може само да съжалява, че е изпуснал такава мила и красива жена. От своя страна Хедър осъзнава, че дори и над 40, тя може да бъде привлекателна и да се харесва на противоположния пол.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 15 гласа.

Свързани новини