Отидете към основна версия

21 866 31

Шеф Токев остана без ресторант

  • шеф андре токе-
  • ресторант-
  • кулинар-
  • преместване-
  • топло време-
  • изискано заведение

Топ готвачът премести елитното си заведение на ново място

Шеф Андре Токев използва циганското лято, за да премести хитовия си столичен ресторант.

Къщата, в която се помещаваше изисканото заведение на готвач №1 у нас, вече е продадена, и той бе внезапно прокуден, въпреки че мястото бе добре разработено и се радваше на солидна клиентела, пише вестник "Уикенд".

Дългогодишният собственик на сградата, в която навремето е живял комунистическия управник Антон Югов - Добромир Гущеров, сключи изгодна сделка и продаде имота, в който от 2 години беше настанен ресторант "Андре". Оказа се, че новият собственик има други планове за къщата и внезапно се наложи Токев да търси ново убежище за заведението си.

Оценителят от "МастърШеф" обаче, не се предава и светкавично намери ново място за изискания си ресторант. То ще е в сърцето на София – на хвърлей от парламента, зад бившия хотел "Радисън". Там години наред се помещаваше друг популярен ресторант – сръбския "Банкович".

В началото на седмицата Андре Токев извика работници, за да сменят табелата на заведението му. Промени в интериора предстоят да бъдат направени в идните седмици.

Топ готвачът през лятото бе зает с ресторанта си на морето и снимките на най-новото си предаване "Ловци на храна", а в началото на октомври пък отскочи до Бразилия. И едва след завръщането си от Латинска Америка бе сюрпризиран с неприятната вест, че трябва да смени локацията на ресторанта си. Той обаче, бърдо сколаса да поръча красива табела за гурме заведението си в сърцето на София, коментира изданието.

В деня, предвиден за монтажните работи, Токев пристигна в отлично настроение пред лъскавото си бистро. Бригадата майстори вече беше на обекта и премахваше стария надпис.

Андре, който наскоро стана дядо, носеше новата табела и я подаде на бригадата, за да я окачи.

В следващия час собственикът на ресторанта наблюдаваше внимателно всички техни движения и даваше указания, когато нещо не му харесваше.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 23 гласа.

Свързани новини