Отидете към основна версия

5 421 6

НЛО над Красноярск вся смут сред уфолозите

  • нло-
  • красноярск-
  • тец-
  • извънземни-
  • сивите-
  • анунаки-
  • древни-
  • нибиру

Според някои изследователи, човешката раса е инструмент във войната между две силни извънземни цивилизации

Снимки: shutterstock

През 2019 г. в небето над Красноярск неколкократно са били забелязвани странни светлини и обекти, за които местните жители твърдят, че са извънземни кораби.

Според уфолозите появата на НЛО в региона никак не е случайна, защото големите индустриални градове винаги са представлявали интерес за пришълците.

Периодично в небето над руския град се появяват ярки светлини, които или замръзват на място, или се движат много бързо, описвайки странни траектории.

Последната поява на НЛО е била забелязана над един от четирите ТЕЦ-а в града.

Две ярки светещи кълба се появили в небето над сградата и останали там за около 2 минути, след което изчезнали.

Снимки и клипове на феномена, направени от местните жители, се появиха по-късно в социалните мрежи.

Руският контактьор Алена Йелина твърди, че извънземните се интересуват от стратегически обекти: фабрики и военни части.

"Сивите извънземни, които от години тайно насочват нашите действия, редовно се появяват, за да проверят и проследят нивото на нашето развитие. Когато могат отвличат и хора, за да правят експерименти с тях и да анализират ДНК-то ни, за да видят на какъв еволюционен етап сме", разказва Йелина.

Според нея, от незапомнени времена хората са просто пешки във великата война между две извънземни цивилизации - тази на "Сивите" и тази на Анунаките*.

Ако предположението на Алена е вярно скоро можем да сме свидетели на още необясними явления, свързани с древни загадки и тайнствени обекти тук на земята.

Зачестилите посещения на кораби на Сивите над Красноярск може да доведе до ответни действия от страна на Анунаките, които се намират в Сибир.

Уфолозите са сигурни, че именно в тази необятна територия от Русия се намират много от древните градове и мегаструктури на тези тайнствени същества, които шумерите наричат Богове и "Създатели на света".

*Анунаки, в превод от шумерски означава „Тези, които дойдоха от небето на Земята“. Смята се че тези извънземни пришълци са дошли в нашата Слънчева система преди половин милион години от далечна планета, наречена Нибиру. В древните шумерски текстове Ануаките са споменавани като създателите на хората.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.

Свързани новини