29 Октомври, 2019 15:26 5 395 6

НЛО над Красноярск вся смут сред уфолозите

  • нло-
  • красноярск-
  • тец-
  • извънземни-
  • сивите-
  • анунаки-
  • древни-
  • нибиру

Според някои изследователи, човешката раса е инструмент във войната между две силни извънземни цивилизации

НЛО над Красноярск вся смут сред уфолозите - 1
Снимки: shutterstock

През 2019 г. в небето над Красноярск неколкократно са били забелязвани странни светлини и обекти, за които местните жители твърдят, че са извънземни кораби.

Според уфолозите появата на НЛО в региона никак не е случайна, защото големите индустриални градове винаги са представлявали интерес за пришълците.

Периодично в небето над руския град се появяват ярки светлини, които или замръзват на място, или се движат много бързо, описвайки странни траектории.

НЛО над Красноярск вся смут сред уфолозите

Последната поява на НЛО е била забелязана над един от четирите ТЕЦ-а в града.

НЛО над Красноярск вся смут сред уфолозите

Две ярки светещи кълба се появили в небето над сградата и останали там за около 2 минути, след което изчезнали.

Снимки и клипове на феномена, направени от местните жители, се появиха по-късно в социалните мрежи.

НЛО над Красноярск вся смут сред уфолозите
НЛО над Красноярск вся смут сред уфолозите

Руският контактьор Алена Йелина твърди, че извънземните се интересуват от стратегически обекти: фабрики и военни части.

"Сивите извънземни, които от години тайно насочват нашите действия, редовно се появяват, за да проверят и проследят нивото на нашето развитие. Когато могат отвличат и хора, за да правят експерименти с тях и да анализират ДНК-то ни, за да видят на какъв еволюционен етап сме", разказва Йелина.

НЛО над Красноярск вся смут сред уфолозите

Според нея, от незапомнени времена хората са просто пешки във великата война между две извънземни цивилизации - тази на "Сивите" и тази на Анунаките*.

Ако предположението на Алена е вярно скоро можем да сме свидетели на още необясними явления, свързани с древни загадки и тайнствени обекти тук на земята.

Зачестилите посещения на кораби на Сивите над Красноярск може да доведе до ответни действия от страна на Анунаките, които се намират в Сибир.

НЛО над Красноярск вся смут сред уфолозите

Уфолозите са сигурни, че именно в тази необятна територия от Русия се намират много от древните градове и мегаструктури на тези тайнствени същества, които шумерите наричат Богове и "Създатели на света".

*Анунаки, в превод от шумерски означава „Тези, които дойдоха от небето на Земята“. Смята се че тези извънземни пришълци са дошли в нашата Слънчева система преди половин милион години от далечна планета, наречена Нибиру. В древните шумерски текстове Ануаките са споменавани като създателите на хората.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чарлс Дарвин

    17 4 Отговор
    Само да не са от новите ракети с ядрен двигател, защото местните ще напълнят гащите повече, отколко ако са извънземни 😂
  • 2 Garrincha

    13 3 Отговор
    Ако не летят над Щатите, летят над Русия … избирателно … ако решат да ги подпукат, ще заживеем в един много по-добър свят ми се чини ...

    Коментиран от #6

  • 3 Ал та фанах Атаопънах

    4 5 Отговор
    Очевидно губят войната щом искат оръжия от САЩ и Русия.
  • 4 някой

    5 2 Отговор
    Предоставят на Русия извънземни технологии.
  • 5 Рептилът от Банкя

    10 1 Отговор
    Боко от кои е ? Иначе няма обяснение, как още печели и управлява ?!
  • 6 Вярно

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Garrincha":

    Много точно си го написал. Ако не са над русия ще са над сащ, а сега и често започват да се появяват и над китай. Още от студената война сащ и русия са се надпреварвали с новините за намерени извънземни. Пропагандата е била силна за онези времена. Явно е още сполучлива и за днешните времена, ама като има кой да им се връзва, те ще продължават с пълна сила да ни заливат с подобни извънземни статии.