Отидете към основна версия

7 869 27

Заплашиха Калина Паскалева (СНИМКИ)

  • калина паскалева-
  • журналист-
  • кола-
  • разбита-
  • инцидент-
  • разбита кола

Брюнетката, която рядко спестява мнението си по актуални и горещи въпроси от деня, няма късмет с колите

Калина Паскалева в момента не е на себе си от ярост, а причината е поредната заплаха, която е получила. За новия инцидент журналистката сподели в социалните мрежи.

Брюнетката, която рядко спестява какво мисли по актуални и горещи въпроси от деня, за пореден път осъмна с изпотрошен автомобил.

Преди около година тя се оплака, че са разбили колата ѝ, от която са откраднали новата ѝ книга и зимно яке. Ето, че същото ѝ се случва и сега.

"Единственият начин да ми покажете, че съм на прав път в коментарите и анализите си, е като нанасяте щети върху вещите ми. Тази сутрин видях, че някой е счупил стопа на колата ми с чук, задрал е и боята, а стъклата е оставил пред вратата на кооперацията", написа в социалната мрежа Паскалева.

"Имам каско, щетите ще ми се покрият, но начинът, по който някой се опитва да ми затвори устата, е недопустим и с типичен мутренски маниер, който беше толериран във времена на друго управление преди 10 години.
Да, разплакахте ме, да, наранихте ме, но няма да спра да изразявам мнението си и позицията си. И наистина не ме вълнува дали това ви харесва, или не! И не, не е случаен инцидент с кола, на която съм попречила на пътя", продължава текстът.

Все още не става ясно кой е виновен за нападението над автомобила на Калина Паскалева и самата тя все още не дава конкретни предположения за евентуалния извършител на вандалската проява.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 14 гласа.

Свързани новини