Отидете към основна версия

6 115 6

Хайди Клум разпали мрежата с невиждани СНИМКИ

  • хайди клум-
  • модел-
  • секси-
  • victoria's secret-
  • ангел-
  • мода

Неувяхващата Хайди показа стари секси кадри

Снимка: БГНЕС/ EPA

Хайди Клум знае много добре как да привлича погледите към себе си и да бъде център на вниманието - това са едни от основните причини, поради които до ден днешен блондинката е един от най-успешните модели в света. Нейната красота и сексапил са отдавна признати още през 90-те години на миналия век, когато прекосява океана за първи път, твърдо решена да преследва кариера в модата. Това съобщи Dir.bg.

През 1993 г. тя се озовава в Маями, но само няколко месеца по-късно решава да се премести в Ню Йорк и се установява в Манхатън. В Голямата ябълка хубостта ѝ не остава незабелязана и графикът ѝ бързо се запълва с модни ангажименти, които само след 4 години ѝ осигуряват място сред неустоимите ангели на "Victoria's Secrets". Тя става един от най-емблематичните модели на марката.

Наскоро Клум се върна назад в миналото и качи в официалния си профил в Инстаграм няколко снимки точно от този свой период, с които зарадва почитателите си. На единия кадър тя носи съвсем къс бял потник, толкова силно изрязан, че от него се подава долната част на гърдите ѝ, докато дънките ѝ са с ниска талия. Изображението, на което 20-годишната Хайди предизвикателно облизва устни, разкрива голяма част от перфектното ѝ тяло.

"През 20-те ми години", е единственото, което е написала манекенката. Не може да се отрече, че тя изглежда прекрасно на всяка възраст.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.

Свързани новини