Отидете към основна версия

15 290 27

Преслава се преобрази от любов (СНИМКА)

  • преслава-
  • поп фолк певица-
  • планинар-
  • дъщеря-
  • павел-
  • преобрази-
  • фитнес-
  • начин на живот

От градско момиче с пороци, поп фолк певицата се превърна в... страстен планинар

Преслава напълно промени начина си на живот, откакто е с любимия си Павел. Добричлийката, която днес съвместява музикалните си изяви с грижите за дъщеря си Паола, вече намира време и за физически дейности и спорт.

Сега тя редовно посещава фитнес залата, място до което не припарваше, преди съдбата да я срещне с мъжа ѝ. В миналото тя не водеше кой знае колко здравословен начин на живот, но ето, че днес пайнерката е развила страст и към планинарството.

Поп фолк певицата обаче, се промени. Първата стъпка била да откаже цигарите.

След като се запозна с Павел и започна приказката им, певицата реши да зареже пушенето, тъй като любимия ѝ е заклет враг на тютюневия дим. После тръгна с него по планини. Именно от походите им бяха повечето романтични снимки на двойката. Преслава дори се осмели да нощува на палатка, което до преди това почитателите ѝ едва ли въобще са допускали, че е склонна да направи.

Павел обаче, някак преобрази певицата. Тя се превърна в страстна планинарка. Преслава толкова хареса разходките сред природата, че ги предпочиташе и по време на бременността си. Тогава певицата започна да се занимава и с йога за бременни, и с леки, ненатоварващи упражнения в залата, което е препоръчително от специалистите. И все пак никой не очакваше да я види да прави силови упражнения. А не е толкова далече времето, в което се извиняваше с натоварената си програма. Освен това фитнесът бил твърде скучен, коментират в бранша предишното отношение на хитовата певица. Днес явно ѝ е доста вълнуващ, защото тренира с упоритост и ентусиазъм.

Без съмнение, певицата е била мотивирана от любимия си Павел. Двамата продължават и да прекарват повече време в планините, отколкото в столични заведения. Дъщеря им Паола вече ги придружава на разходките им. Това стана ясно от снимка, на която Преслава е на разходка сред природата с малката Паола, пише таблоидът "Уикенд".

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 23 гласа.

Свързани новини