Отидете към основна версия

17 612 29

Разрази се война между Юлиян и Март извън "Игри на волята" (СНИМКИ)

  • игри на волята-
  • участници-
  • скандал-
  • спор-
  • война

Двамата участници в "Игри на волята" си размениха остри реплики в социалните мрежи

Груба война се разрази между двама от участниците в ТВ състезанието "Игри на волята: България". Става въпрос за най-яркия член на риалити формата Юлиян и Март, който е последният напуснал шоуто, губейки елиминационна битка от две жени - Анна Мария и Венцислава.

Двамата влязоха в словесна битка в социалните мрежи с подигравателни сторита в Инстаграм, видя Флагман.бг.

Юлиян е публикувал серия скрийншотове със снимки от последния излъчен епизод на шоуто. На първите се подиграва за отпадането на Март от двете жени, най-вече от Анна Мария, която се смята за най-слабият участник. На следващите пък показва реакцията на племетата от развоя на елиминационната битка, а именно шока, който получава Веско от "Славяните" и как се забавляват "Траките".

Юлиян е един от най-острите и най-запомнящите се играчи в шоуто. Точно това е причината за сблъсъците с повечето участници - винаги казва нещата в прав текст без да се притеснява от реакцията им. Очевидно това не е вид стратегия, тъй като показва същия остър характер и навън, в реалния живот.

От публикуваните сторита става ясно, че Март отговаря на Юлиян с колаж, на който е хванал една жена за краката, очевидно му се подиграва на личната история от детството, което преди дни силният играч от "Траките" разкри. Юлиян сподели пред останалите от племето си, че майка му го е изоставила, когато е бил дете. След тази провокативна публикация словесният сблъсък между двамата се пренася в чата, който Юлиян показва:

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 18 гласа.

Свързани новини