Отидете към основна версия

21 219 14

Тези 3 зодии стават отвратителни с възрастта

  • зодии-
  • възраст-
  • астрология-
  • зодиакални знаци-
  • непоносими-
  • характер-
  • темперамент-
  • ужасни-
  • възрастни хора

Представителите на тези зодиакални знаци стават непоносими на старини

Снимки: shutterstock

Смята се, че с възрастта човек става по-добър, по-мъдър и по-опитен. Предполага се, че благодарение на натрупания опит и знания, възрастните хора са по-разумни и по-благи, по-уравновесени и може би по-спокойни. Това обаче, не е напълно вярно, защото много хора стават наистина непоносими с възрастта.

Има 3 зодии, чиито представители най-често попадат в графата на непомосимите и неприятни старци, които колкото повече остаряват, толкова по-ужасен става характерът им.

Вижте кои са трите зодии, които стават напълно непоносими с възрастта:

На челно място се нарежда Девата. Тя се характеризира с изключителен егоизъм и силно желание за съвършенство. И двете качества придобиват тежки форми с възрастта.

Те престават да се съобразяват с мнението дори и на най-близките си хора, естествено, това прави представителите на знака много трудни за съвместно съжителство. Половинките им постоянно трябва да се справят с яркия индивидуализъм, характерен за представителите на този знака.

И повечето Деви абсолютно не признават присъствието на егоизъм в собствените си действия. Това не е изненадващо, защото според Девата ситуацията, в която мислят само за себе си, е абсолютно нормална.

Освен че изразяват егоистични действия, Девите често тровят живота на всички около себе си. Те често могат да предизвикат кавги от нищото.

Скорпионите, дори в младостта си, са много сложни и с възрастта това положение се влошава все повече и повече. С напредване на годинките им всичките им отрицателни черти на характера излизат наяве. Ситуацията става съвсем тежка, след като те се пенсионират и спрат да работят.

Затова Скорпионите трябва да направят нещо след пенсиониране. Хоби или някакви социална дейност ще спаси знака от ненужни и неприятни емоции.

Всичко това ще им позволи не само да изливат излишната енергия, но и да получат нови впечатления, необходими на Скорпионите за благополучието им.

В противен случай цялата жлъч, която носят в себе си, ще се излее върху хората, които са около тях. Всички близки на Скорпионите ще страдат от ухапванията им и постоянните им проверки.

В крайна сметка характерът на представителите на знака изисква движение, а Скорпионите се нуждаят от нови емоции, дори негативни. И скандалите за тях са добър начин да източат много енергия и да получат свежи впечатления.

Но оказа се, че да живееш със застаряващ Водолей също не е никак лесно, защото те са склонни да възприемат само собствената си гледна точка, отхвърляйки всичко, което се различава от техния мироглед, като неправилно.

Естествено с течение на годините тяхната твърдост и непреклонност спрямо инакомислещите само нарастват, достигайки връх в старостта. Разбира се, всичко това само отблъсква хората от представителите на знака.

Освен това представителите на знака обичат да дават указания, тъй като те просто не се съмняват в правото си. Възрастният Водолей не се уморява непрекъснато да "инструктира", поучава и критикува младите хора, основавайки се, разбира се, на собствения си изключително коректен опит.

Освен това представителите на знака обичат да говорят за себе си и не се уморяват да атакуват близките си с истории от живота им.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 11 гласа.

Свързани новини