Отидете към основна версия

22 301 25

Какви ги вършат Ицо Хазарта и Яна Маринова в храстите (ВИДЕО)

  • ицо хазарта-
  • яна маринова-
  • диви и щастливи-
  • филм-
  • забавно

Яна Маринова публикува забавно клипче в социалната мрежа от снимките на "Диви и щастливи"

Българската лента "Диви и щастливи" вече е по кината и хиляди зрители пълнят салоните с неистово желание да се докоснат до любимите си актьори и да видят продукцията, сочена за най-добрата в българското кино.

Безспорно една от най-забавните сцени във филма е тази с участието на Ицо Хазарта, който разкри нов актьорски талант. Известният рапър спира на стоп на две проститутки (в ролите са Яна Маринова и Луиза Григорова), но дамите успяват да го изиграят и да му задигнат колата.

В социалните мрежи се появи клипче от бекстейджа на въпросната сцена и отново предизвика бурни реакции сред вече многохилядната аудитория на "Диви и щастливи". Яна и Хазарта са успели доста успешно да пресъздадат героите си, за което получиха бурни аплодисменти на официалната гала вечер в София.

На червения килим се изредиха и доста популярни лица, които се оказаха почитатели на Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова и останалите актьора в българския филм. Сред звездните гости на премиерата бяха Михаела Филева, Гери-Никол, 100 кила, фолкпевецът Галин, Мариан Вълев - Куката, Даниел Петканов и любимата Александра Богданска, Ивайло Захариев, Дидо от Д2, моделът Глория Петкова, Ваня Джаферович, Биляна Йотовска, Ваня Щерева и т.н.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 14 гласа.

Свързани новини