Отидете към основна версия

4 549 14

Дебела Снежанка изплаши децата в Русия

  • деца-
  • снежанка-
  • дебела-
  • баба яга-
  • русия-
  • детска градина-
  • коледно тържество

Помощничката на Дядо Мраз се появила на коледно тържество в детска градина

Снимки: shutterstock

Децата по света с трепет очакват появата на Дядо Коледа и броят дните до идването на дебелия веселяк, който раздава подаръци.

В различните култури и страни по света идването на белобрадия старец е съпътствано от различни ритуали, традиции и обичаи, които макар да се различават едни от други имат нещо общо - накрая се появява Дядо Коледа и раздава подаръци.

В Русия, както и у нас, в дните преди Коледа белобрадият старец обикаля из училища, детски градини и молове, съпътстван от неговата вярна помощница Снежанка.

И тази година, по традиция, в една руска детска градина било организирано тържество, на което се появил Дядо Мраз и една необичайна Снежанка, която се превърна в истински хит в мрежата.
Снежанката в свръх тежка категория, с появата си на "сцената“ втрещи и развесели всички гости на новогодишния спектакъл. Освен с ефектен танц и много вталено облекло, Снежанката била подготвила и стихотворение.

Малките зрители със захлас гледали дебеланата и в тях се е породил въпрос - това истинската Снежанка ли е или е... Баба Яга?

Видеото е запечатало за вечни времена диалога между Снежанка и помощника ѝ в публиката.
"Вие не ме поканихте на празника си“, пита добре охранената Снежанка, а гласът зад кадър казва "А ти коя си, не те познавам“. В този момент, чисто по детски и искрено, се чува едно гласче - "Това е Баба Яга!“

Публиката избухва в смях, а съкрушената Снежанка получава урок за цял живот, че децата не са слепи, а много добре виждат, когато превъплъщенията на възрастните не са подходящи.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 14 гласа.

Свързани новини