Отидете към основна версия

4 980 11

Почернената племенница на Гала взе тежко решение след загубата

  • гала-
  • водеща-
  • на кафе-
  • смърт-
  • убийство-
  • полицаи-
  • полиция-
  • решение

Сестрата на убития от полицай племенник на Гала направи важен избор

Почернената племенница на Гала, която живееше с родителите си и брат си в Америка, е решила да се прибере у нас.

Мария Пенева преживя ужасна трагедия преди година, когато брат ѝ Георги бе застрелян от полицай на младежки купон. Георги и Мария са деца на брата на Гала - Петър Пенев, който от много години живее в САЩ, пише "Хотнюз".

"Бях събудена в 2 ч. през нощта на 11 декември от звъна на телефона. Полицай ми каза, че моят брат Джордж, познат на по-голямата част от Бъфало като Пенев, е бил прострелян четири пъти в гърдите от полицай от град Фредония в понеделник, 10 декември в 1.30 ч. Полицаят няма да бъде обвинен в нищо. Джордж имаше голямо сърце още от малък. Той обичаше нашата братовчедка Мари (дъщерята на Гала) толкова много, че когато родителите ни му казали, че ще има малка сестричка, той бил толкова развълнуван, че настоял да кръстят и мен Мари", разказа тогава за трагедията Мария Пенева.

От полицията в Бъфало съобщиха, че на 10 декември униформени служители се отзовали на сигнал от граждани. В къща на ул. "Либърти" в банята на втория етаж се бил барикадирал млад мъж. Когато той излязъл от къщата и тръгнал срещу полицаите, размахвайки нож, те видели, че по тялото му има прорезни рани. Младият мъж атакувал полицаите, при което единият от тях - с над 15-годишен стаж, му извикал да спре. След неподчинението му, полицаят стрелял и убил на място Георги.

Новината накара Гала и Стефан спешно да поемат към Америка и няколко дни водещата на „На кафе” не бе на екран по същото време миналата година. Трагедията накарала Мария Пенев да преосмисли живота си и да се върне в България. Гала и Мари подкрепят и стоят до нея в това трудно време, както и баба ѝ. Четирите дами си организират събирания по женски и водещата, и майка ѝ дори се съгласяват да играят ролеви игри, за да повдигнат настроението на почерненото момиче.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.

Свързани новини