Отидете към основна версия

7 965 52

19-годишна украинка продава девствеността си за... (СНИМКИ)

  • девственост-
  • украйна-
  • украинка-
  • продава-
  • пари-
  • скъпо-
  • ескорт

Екатерина споделя, че ще изхарчи колосалната сума за луксозни покупки и екскурзии

19-годишната Екатерина от Украйна е решила продаде девствеността си чрез агенция за момичета за ескорт и не приема оферти под 84 хил. британски лири, съобщава Daily Mail.

Привлекателната красавица е родена в град Харков в североизточна Украйна, но в момента живее в САЩ. Девствеността на Екатерина е била потвърдена от лекар. Тя споделя, че възнамерява да използва парите, за да пътува по света и да живее в лукс. Катя, която е с кафява коса и очи, е записала видео, което се появява в нейния профил в Cinderella Escorts. В него тя обяснява, че прави това, защото е „моето тяло, моят избор“.

Към видеото има допълнение от няколко снимки, които показват на потенциалните купувачи как изглежда младата украинка по секси бельо. Става ясно, че тя същевременно си търси и бъдещ съпруг който ще я издържа с минимум 8 400 паунда на месец. "Мога да говоря английски, украински и малко руски", обяснява тя във видеото, публикувано на сайта.

„Причината, поради която искам да продам девствеността си е понеже искам да пътувам, да живея в лукс, да живея живота си и да бъда щастлива. В края на краищата това е моето тяло, това е моят избор и това е, което реших да направя", категорична е девойката.

Всички кандидати, които искат да купят девствеността на Екатерина, трябва да внесат депозит от 10 процента, за да се гарантира, че това е „сериозна оферта“. След това те ще получат известие от агенцията. В този момент те могат да решат дали да увеличат офертата си или да поискат връщане на парите си. Срещата между спечелилия кандидат и девствената девойка ще се проведе в Германия, където проституцията е законна и купувачът може да избере хотел по свой избор. Поради голямата сума пари, купувачът има право да извърши друг тест за девственост, като използва лекар по свой избор.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 16 гласа.

Свързани новини