Отидете към основна версия

46 766 53

Съветите на професионалистките за изкусно фелацио

  • орален секс-
  • фелацио-
  • френска любов-
  • съвети-
  • куртизанка

Изкусната любовница не прекъсва процеса на задоволяване преди мъжът да стигне до оргазъм

Снимка: Shutterstock

Когато се говори за орален секс, хубаво е да се поставите на мястото на тези, които го правят постоянно, като професия. Това позволява на жената да влезе в роля и да развихри фантазията си. В една от сцените на „Съдба на куртизанка“. няколко аристократки питат главната героиня защо техните съпрузи предпочитат нея пред тях. Куртизанката, без да им отговаря, обелва един банан, разтваря красивите си устни и бананът изчезва за секунди. Целият! Един от първите уроци, които получават френските куртизанки, е: „Независимо какви са и колко са богати мъжете, всички мечтаят за едно – неустоима изкусителка. Опознай ги, за да им носиш удоволствие“.

Редакторка на flagman.bg направила собствено проучване сред свои приятели като ги попитала какво е според тях идеалното фелацио. Ето какво ѝ казал първият: „За мен е важна само играта с главичката, да не докосват топките ми“. Вторият ѝ обяснил: „Идеалната свирка означава да ми целува топките, да си играе с тях, да ги смуче. Топките са най-важното“. Третият твърдял, че най-много се възбужда, когато му го правят без помощта на ръцете, само с уста. Това се наричало "кралска свирка". Независимо от различните им предпочитания не намерила мъж, който да каже, че не обича орален секс.

Уроците на френските куртизанки

Добрата куртизанка не бива да се гнуси. Ако не ѝ харесва, мъжете усещат. Както кучетата усещат, когато се страхувате от тях. На никой мъж не би му харесало да усети погнусата на партньорката си.

Използвайте езика си все едно смучете близалка. Със зъбите леко – само колкото да го накарате да иска още.

Действайте нежно с ръцете. Според съвременните сексолози обаче хората често стимулират партньора си по начина, по който те искат да бъдат стимулирани, а трябва да е обратното. Клиторът е 32 пъти по-чувствителен от главичката на члена. Затова мъжете често натискат клитора, защото знаят какво им харесва на тях. При жените е същото – слабо стимулират члена, защото за тях е неприятно, когато притиснат с език прекалено силно клитора им.

Използвайте цялата си длан и докосвайте по цялата дължина на члена, а когато започнете да правите още по-силни движения с ръце и уста се съсредоточете върху главичката и мястото под нея.

Изкусната любовница не прекъсва процеса на задоволяване преди мъжът да стигне до оргазъм.

За идеалния оргазъм е важен ритъмът

Другата тайна на идеалното фелацио е в ритъма. Предизвикването на ерекция не е толкова трудно, но за да стигне той до оргазъм, ритъмът е задължителен. Ръцете трябва да работят заедно с устата, като нейно продължение. Устата винаги трябва да има контакт с главичката, а ръцете да се движат нагоре-надолу с една ѝ съща скорост. Преди оргазма ритъмът може да се забърза, но натискът трябва да се запази. Ако прекъснете дори за няколко секунди, има вероятност да се наложи да започнете отначало. А когато усетите, че той е пред свършване, постарайте се да го поемете максимално дълбоко в устата си.

Да гълтате или не?

За добрата куртизанка гълтането е задължително. Ако тя изплюе спермата, показва, че не приема докрай своя партньор. Ако не ви харесва вкуса на спермата, дайте на любимия си да пие сок от ананас. Той променя неприятния вкус 20 минути след като бъде изпит. Имайте предвид, че цигарите, алкохолът, рибата и чесънът правят вкуса на спермата доста неприятен.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 34 гласа.

Свързани новини