Отидете към основна версия

12 654 15

Влюбена двойка вдигна сватба, но след 2 месеца...

  • сватба-
  • брак-
  • предателство-
  • изневяра-
  • влюбени-
  • майка

Жена преживя неочаквано предателство от най-близките си хора

Жена, чийто брак бе провален заради собствената ѝ майка, казва, че никога няма да ѝ прости напълно това, че тя ѝ го е отнела и след това е родила дете от него. 34-годишната Лорън Уол от Туикънъм, югозападен Лондон, се омъжила за работещия на летище Пол Уайт, когато била само на 19 години, съобщава Daily Mail.

Нейната майка Джули, която в момента е на 53 години, платила тогава за сватбата 15 000 паунда и благодарната Лорън я взела със себе си и съпруга си на двуседмичния меден месец в Девън. Осем седмици по-късно съпругът Пол си тръгва от общия дом с Лорън и девет месеца по-късно тъщата Джули му ражда детето, като обявява, че са заедно.

Лорън казва: „Пол винаги се държеше много добре с мама и имаха страхотни отношения. Никога не съм смятала това за странно, тъй като тя беше неговата тъща и той беше просто приятелски настроен. Не съм видяла нищо тревожно в това, но кой ли щеше?", споделя британката пред изданието.

Според думите на Лорън, нейният тогавашен съпруг Пол, който в момента е на 37 години, се променил след сватбата. Сестрата на Лорън забелязала в телефона на майка си съобщения между нея и Пол, но и двамата отричали някакви по-различни отношения от тези, които се очакват между подобни роднини. Само 2 месеца след сватбата обаче, Пол свалил сватбената си халка и напуснал Лорън, както и 7-месечната им дъщеря. Девет месеца след това тъщата Джули ражда бебе от Пол.

Когато младата жена разбрала, че Пол се е преместил при майка ѝ, тя казала, че не може да повярва, че двамата, които обича и на които има доверие повече от всичко на света, могат да се отнесат с нея по такъв начин. След време новата двойка сключила брак и Лорън посетила тяхната сватба по нейните думи "заради дъщеря ми". Мъжът, за когото се била омъжила някога, сега свързвал живота си пред олтара с нейната майка.

Сега Лорън вече има нов мъж в живота си и казва, че времето все пак лекува, но същевременно заявява твърдо, че никога повече няма да има доверие на майка си. 53-годишната тъща Джули е коментирала пред британското издание, че двамата с Пол не са имали извънбрачна връзка, а са женени и това е всичко.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 19 гласа.

Свързани новини