Last news in Fakti

20 Януари, 2020 13:55 12 650 15

Влюбена двойка вдигна сватба, но след 2 месеца...

  • сватба-
  • брак-
  • предателство-
  • изневяра-
  • влюбени-
  • майка

Жена преживя неочаквано предателство от най-близките си хора

Жена, чийто брак бе провален заради собствената ѝ майка, казва, че никога няма да ѝ прости напълно това, че тя ѝ го е отнела и след това е родила дете от него. 34-годишната Лорън Уол от Туикънъм, югозападен Лондон, се омъжила за работещия на летище Пол Уайт, когато била само на 19 години, съобщава Daily Mail.

Нейната майка Джули, която в момента е на 53 години, платила тогава за сватбата 15 000 паунда и благодарната Лорън я взела със себе си и съпруга си на двуседмичния меден месец в Девън. Осем седмици по-късно съпругът Пол си тръгва от общия дом с Лорън и девет месеца по-късно тъщата Джули му ражда детето, като обявява, че са заедно.

Лорън казва: „Пол винаги се държеше много добре с мама и имаха страхотни отношения. Никога не съм смятала това за странно, тъй като тя беше неговата тъща и той беше просто приятелски настроен. Не съм видяла нищо тревожно в това, но кой ли щеше?", споделя британката пред изданието.

Влюбена двойка вдигна сватба, но след 2 месеца...

Според думите на Лорън, нейният тогавашен съпруг Пол, който в момента е на 37 години, се променил след сватбата. Сестрата на Лорън забелязала в телефона на майка си съобщения между нея и Пол, но и двамата отричали някакви по-различни отношения от тези, които се очакват между подобни роднини. Само 2 месеца след сватбата обаче, Пол свалил сватбената си халка и напуснал Лорън, както и 7-месечната им дъщеря. Девет месеца след това тъщата Джули ражда бебе от Пол.

Когато младата жена разбрала, че Пол се е преместил при майка ѝ, тя казала, че не може да повярва, че двамата, които обича и на които има доверие повече от всичко на света, могат да се отнесат с нея по такъв начин. След време новата двойка сключила брак и Лорън посетила тяхната сватба по нейните думи "заради дъщеря ми". Мъжът, за когото се била омъжила някога, сега свързвал живота си пред олтара с нейната майка.

Влюбена двойка вдигна сватба, но след 2 месеца...

Сега Лорън вече има нов мъж в живота си и казва, че времето все пак лекува, но същевременно заявява твърдо, че никога повече няма да има доверие на майка си. 53-годишната тъща Джули е коментирала пред британското издание, че двамата с Пол не са имали извънбрачна връзка, а са женени и това е всичко.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пол е педал и геронтофил

    18 8 Отговор
    Само на 19 г и такива щуротии върши...! (Тази болест обхвана целия свят, но крушата не пада по далече от дървото...!)
  • 2 Мога ли да продължа..?

    24 1 Отговор
    Той пък Пол един,, красавец,, но важното, че и баба Яга родила...!
  • 3 Обичам MILF-ки

    14 11 Отговор
    Всеки обича МИЛФките, нормално, въпреки че на снимките жената не е точно представата ми за МИЛФ, по-меко казано. И все пичът е отбелязал голям шлем за което заслужава похвала.

    Коментиран от #4

  • 4 Но ти си бил и все още си с такава

    3 9 Отговор

    До коментар #3 от "Обичам MILF-ки":

    Та дори и по грозни от тази..! (Групичката пак си получихте точната статия,,!)

    Коментиран от #6, #7

  • 5 СЕЛЯНИН

    13 1 Отговор
    Модата - "Макрон"
  • 6 Обичам MILF-ки

    15 5 Отговор

    До коментар #4 от "Но ти си бил и все още си с такава":

    Ти кой беше и от кога се познаваме, та знаеш с кого съм или с кого съм бил? Явно си твърде фрустриран, че никога не си прекарвал и дъщерята, и майката, но какво да ти кажа, при едни се получава, при други не :(. Все пак имаш искреното ми съчувствие. И за да удовлетворя любопитството ти - с по-грозни от тази не съм бил, с такива като нея повече от една, но всичко е за предпочитане пред ръчния труд с който явно се занимаваш.

    Коментиран от #8

  • 7 Същият

    10 2 Отговор

    До коментар #4 от "Но ти си бил и все още си с такава":

    И за да попитам - коя е "групичката" и защо сайтът публикува "точните статии" за нас (които и да сме)? Малко на илюминатска работа ми мяза, а? Прав ли съм Бай Шиле, каква е конспирацията, в Русия ли си?
  • 8 Попитай тази в момента с която си

    3 11 Отговор

    До коментар #6 от "Обичам MILF-ки":

    Какво значи,, фрустриран,, защото си падаш.и,, учител,, за не образовани...! Имаш ли нужда да те попитам, коя е Групичката, естествено ти я каза,, Гупата на педалите от рода на Пол,, или,, обичам милфки,, а защо не обичаш млади момичета или млади жени а доставяш удоволствие на,, дърти мастии ненаситни,, или явно и ти си такава..! Дано вече оназ работа да ти умре завинаги. и тогава какво ще казваш е интересното...!

    Коментиран от #9

  • 9 Обичам MILF-ки

    14 1 Отговор

    До коментар #8 от "Попитай тази в момента с която си":

    Охо, Бай Шиле почна и да кълне хахах. И ти не си необразован (пише се слято), а неграмотен след като пишеш "не образовани" 😂. И обикновено хората пишат "тази с която си в момента", а не "тази в момента с която си", доста неуспешен опит за инверсия си направил, но приемам, че от дълги размисли върху световните конспирации не ти е останало време за буквар и читанка. За другото, съжалявам, но ти си господин Никой, за да ми казваш на кого да доставям удоволствие. Кефя се на каквито жени искам, както ти ползваш която ръка искаш, "Свобода" му се вика.

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Обичам MILF-ки

    10 1 Отговор
    Ами ето явно съм учител не само за необразовани, а и за неграмотни, научих те, че частицата 'не' се пише слято с прилагателни, както е при "необразовани", а това не е малко. Сега остава и малко за пунктуацията да се научим, като например, че преди "че" се слага запетая, но ще го оставим за друг път. Иначе не си задавам въпроса защо ни ненавиждаш (които и да сме ние), просто защото не ми пука. Предполагам, защото трябва да запълва празното си съществуване с нещо, но все тая - както казах ти си господин Никой. Лека вечер и ни ненавиждай по-силно, ние ще си обичаме МИЛФчетата 😉!

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Алоу милфкажията

    4 11 Отговор
    И ти си господин Никой...!

    Коментиран от #14

  • 14 Обичам MILF-ки

    10 4 Отговор

    До коментар #13 от "Алоу милфкажията":

    Напълно си прав и аз съм тоталния господин Никой, но го осъзнавам добре и не се опитвам да давам наклон на никого с неграмотно написани коментари като форумния Бай Шиле горе. И на теб ти пожелавам лека вечер.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.