Отидете към основна версия

15 060 23

Стюардеси признаха как си отмъщават на грубияните в самолета

  • стюардеси-
  • стюардеса-
  • полет-
  • самолет-
  • отмъщение

Не е никак лесно да си постоянно усмихнат и приветлив, докато хората около теб се държат грубо и неуважително

Снимки: Shutterstock

Струва ни се, че работата на стюардите и стюардесите е лесна и това да са любезни с пътниците просто им идва отвътре. Това, обаче, изобщо не е вярно. Екипажът не само трябва да осигури безопасността на борда, но и да се погрижи всеки пътник да бъде доволен от обслужването, пише pochivka.blitz.bg.

Разбира се, като при всяка работа с клиенти, винаги има хора, които отказват да сътрудничат и да проявят разбиране. Летенето на хиляди метри над земята не прави изключение.

Няколко стюардеси от различни авиокомпании разкриха, че винаги си намират креативен начин да отмъстят на груби пътници, пише Daily Star.

Бившата стюардеса Шон Катлийн, създала профила в Инстаграм “Passenger Shaming”, където се разкриват неприятни и груби постъпки на пътници в самолети, сподели своята тайна.

Тя обясни, че отмъщението винаги е свързано с напитките, а тя самата си е изобретила свой начин да го прави.

„Взимам чаша и загребвам много лед, след това сипвам сода или сок, но само колкото две лъжици“, разказва тя и добавя, че нарича „коктейла“ „специалитет за задници“.

Тя твърди, че никога не е слагала нещо в напитките, но разказа, че другите стюардеси също са намерили своя начин за отмъщение. „Никога не бих плюла в нечия чаша“, категорична е тя.

Преди това друга бивша стюардеса – Манди Смит, сподели в своята книга, че огромен проблем на борда се оказва метеоризма на служителите.

Нейна колежка споделила: „Да летиш толкова много часове, колкото го правим ние, може да накара стомаха ти да се подуе като балон. Чувстваш се като ходеща отходна яма и пърдиш като конен полицай“.

Естествено, това огромно количество газове няма как да бъде задържано: „Пускаш го по пътеката на пътниците. Наричаме го „опрашване на реколтата“.

„Униформата ти вони на пръдня – наричаме го „аромат Боинг“, разкрива гнусните подробности тя.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 24 гласа.

Свързани новини