Отидете към основна версия

11 225 12

Какво направи Кедъра, след като го изгониха от БНТ

  • камен алипиев-
  • кедъра-
  • образование-
  • диплома-
  • бнт-
  • уволнение

След като бе уволнен от БНТ заради липсата на висше образование, Кедъра реши да завърши

Снимка: БГНЕС

Камен Алипиев-Кедъра, който миналата есен бе уволнен от БНТ, защото нямаше завършено висше образование, се е дипломирал след 26-годишно прекъсване. Дългогодишният спортен журналист не бил взел изпитите по кинезитерапия, спортна медицина, спортен масаж, социология и треньорска практика и зарязал следването си.

Кедъра е трябвало да се дипломира още през 1994 г. Тогава обаче семейството му живеело по квартири и Камен решил, че е по-наложително да наблегне върху работата и изкарването на прехраната. Едва когато липсата на диплома станала проблем и му коствала работата в БНТ, той се дипломирал като бакалавър в Националната спортна академия.

53-годишният Кедър не приключил с това и сега продължава да е студент, защото е записал и магистратура.

„Моят договор беше прекратен, защото нямах висше образование. За сметка на това аз се дипломирах и записах магистратура. Тичам на училище, гледам напред! Гледам с малко тъга към това, което се случи, защото смятам, че хората, които са лоялни и са работили толкова години на едно и също място, трябва да получат поне малка доза признателност, а аз на практика получих обида“, разкрива Кедъра.

Той не пояснява какво възнамерява да прави занапред. Сигурно е обаче, че няма да се пробва пак да се завърне в националната телевизия, пише Уикенд.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.

Свързани новини