Отидете към основна версия

6 478 30

3-те мъжки комплекса в секса

  • комплекси-
  • секс-
  • мъже

Мъжете се притесняват за достатъчността на своите гениталии

Снимка: Shutterstock

Мъжете често се хвалят с любовните си завоевания или по-точно креватните си подвизи. Но и има немалко господа, които се чувстват безкрайно несигурни в леглото. Нещо, което може да се окаже голямо препятствие в сексуалната им хроника, пише struma.bg. Ето кои са най-големите мъжки комплекси в секса:

Формата на тялото

Не си мислете, че само жените изпитват несигурност стане ли думи за перфектна физическа форма. Мъжете също не искат да се показват в лоша светлина. Доста от тях се срамуват от бирените си коремчета или твърде видните шкембета. И без това е достатъчно трудно да се покажеш чисто гол пред някого за пръв път.

Женският оргазъм

Факт е, че на жените им е по-трудно понякога да стигнат до края, но на мъжете не им е безразлично дали те ще свършат или не. Без значение дали наистина са загрижени за удоволствието на жената, или за своето его. Не че жените не искат да достигат до кулминация, но тъй като тя често не е задължително явление, единственото, на което държат безпрекословно, е правенето на секс. Докато мъжете, заети да броят воплите им и да записват в тефтерчето пътите, в които са ги докарали до оргазъм (не че могат винаги да направят разлика между същински и симулиран оргазъм), понякога пропускат да се наслаждават дори на собственото си удоволствие.

Пенисът

Разбира се, че мъжете се притесняват за достатъчността на своите гениталии. Без значение дали са притежатели на прекалено голям размер, или на недоимък в боксерките. Те се вълнуват какво мислят жените за тяхното "мъжко достойнство", защото това е един от маркерите, по които признаваме мъжествеността им. Един съвет към жените: Бъдете искрени, но деликатни, ако са притежатели на скромен пенис. За нищо на света обаче не обяснявайте, че много харесвате душата и характера им, това не компенсира липсващите сантиметри там, долу. Ако пък са господа, които би трябвало радостно да го развяват пред очите ни, то тогава направете им комплимент. Всеки обича да го хвалят.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.

Свързани новини