Отидете към основна версия

5 533 20

Алкохолът съсипва живота на Бен Афлек

  • бен афлек-
  • признание-
  • алкохол-
  • алкохолизъм-
  • актьор

Актьорът сам признава за последствията от зависимостта му

Снимки: EPA/БГНЕС

Американската кинозвезда Бен Афлек сам призна, в интервю за The New York Times, че алкохолът е съсипал живота му. За страданията, които зависимостта му към алкохола му е причинила, призна самият той, посочвайки я като причината за развода и провала в кариерата му.

47-годишният актьор се развежда през 2015 г. с Дженифър Гарнър, а през 2019 г. отказа да продължи договора си с DC Comics за емблематичната роля на Батман.

47-годишният актьор споделя, че в живота си съжалява най-много за раздялата с Гарнър. Той признава, че заради поведението си често е изпитвал срам, който го съсипвал още повече.

След разпадането на брака му, през 2015-2016 г., Афлек започнал да пие още повече.

Пред изданието той споделя, че друго, заради, което се чувства изключително виновен, са онези моменти на умопомрачение от алкохола, които осъзнава, че децата му могат да видят в интернет.

Актьорът на няколко пъти е попадал в клиника за лечение на алкохолизма си, от който страда вече повече от 20 години. Въпреки напредъка, който показва след курса на лечение обаче, по всичко личи, че опитите му удрят на камък.

Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.

Свързани новини