Отидете към основна версия

4 181 11

Теди Велинова обясни как са разделили децата с д-р Енчев

  • теди велинова-
  • д-р енчев-
  • деца

Тя е категорична, че у тях винаги се слуша мнението на бащата

Ние сме родители, имаме две деца. Никога не съм разбирала защо децата трябва да страдат от това, че майка им и баща им не са вече заедно", така коментира раздялата си с пластичния хирург доктор Ангел Енчев Теди Велинова.

"Каквото е било между нас, е било, но и двамата сме интелигентни хора и може да водим разговори. Затова сме убедени, че трябва да прекарваме колкото се може повече време заедно, за да разберат децата, че семейството е институция", обясни бившата манекенка в ефира на "Събуди се" в специално интервю за Ива Софиянска-Божкова.

Тя е категорична, че у тях винаги се слуша мнението на бащата първо, а бившият ѝ продължава много да се интересува от всичко, ставащо с децата. Те ходят при него в Пловдив по ред, само през уикендите, докато през седмицата за тях се грижи Велинова с помощта на своите родители. Дъщеря ѝ понякога отказвала да пътува при баща си, но днес с нетърпение чакала да му гостува.

"Аз съм професионален спортист. След художествената гимнастика започнах да се занимавам с различен вид спорт, но съм се спряла на зала. Дъщеря ми я водя с мен, когато имам индивидуална програма. Не съм обсебена майка, но спортът е важен за децата", обясни Велинова.

"Занимавам се с интериорен дизайн през последната половин година - малки апартаменти, за които хората искат преобразуване на детска стая или кухня. Реставрираме и каравани, които да изглеждат модерно", за пореден път направи реклама на новия си бизнес Велинова. Тя твърди, че работата ѝ като модел ѝ липсва, но не точно позирането, а по скоро съжалява, че не може да бъде зад камерата и да организира фотосесии. "Пазя списанията, в които съм била стилист, защото са спомени", обясни Теди, но призна, че досега не ги е показвала на хлапетата си, пише още сайтът за клюки и светски новини Hotnews.

Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 10 гласа.

Свързани новини