Last news in Fakti

15 Март, 2020 12:10 4 172 11

Теди Велинова обясни как са разделили децата с д-р Енчев

  • теди велинова-
  • д-р енчев-
  • деца

Тя е категорична, че у тях винаги се слуша мнението на бащата

Ние сме родители, имаме две деца. Никога не съм разбирала защо децата трябва да страдат от това, че майка им и баща им не са вече заедно", така коментира раздялата си с пластичния хирург доктор Ангел Енчев Теди Велинова.

"Каквото е било между нас, е било, но и двамата сме интелигентни хора и може да водим разговори. Затова сме убедени, че трябва да прекарваме колкото се може повече време заедно, за да разберат децата, че семейството е институция", обясни бившата манекенка в ефира на "Събуди се" в специално интервю за Ива Софиянска-Божкова.

Тя е категорична, че у тях винаги се слуша мнението на бащата първо, а бившият ѝ продължава много да се интересува от всичко, ставащо с децата. Те ходят при него в Пловдив по ред, само през уикендите, докато през седмицата за тях се грижи Велинова с помощта на своите родители. Дъщеря ѝ понякога отказвала да пътува при баща си, но днес с нетърпение чакала да му гостува.

"Аз съм професионален спортист. След художествената гимнастика започнах да се занимавам с различен вид спорт, но съм се спряла на зала. Дъщеря ми я водя с мен, когато имам индивидуална програма. Не съм обсебена майка, но спортът е важен за децата", обясни Велинова.

"Занимавам се с интериорен дизайн през последната половин година - малки апартаменти, за които хората искат преобразуване на детска стая или кухня. Реставрираме и каравани, които да изглеждат модерно", за пореден път направи реклама на новия си бизнес Велинова. Тя твърди, че работата ѝ като модел ѝ липсва, но не точно позирането, а по скоро съжалява, че не може да бъде зад камерата и да организира фотосесии. "Пазя списанията, в които съм била стилист, защото са спомени", обясни Теди, но призна, че досега не ги е показвала на хлапетата си, пише още сайтът за клюки и светски новини Hotnews.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лора

    15 2 Отговор
    Дума и неще интелигента си личи от 100 км...!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Жайме

    13 0 Отговор
    "Аз съм професионалНА спортистКА." Велинова,нещо много си противоречиш,ма мацко. Я си организирай пак мозъчето. И не давай съвети от които не се нуждаем.
  • 5 666 999 666 999

    5 1 Отговор
    Boje - milost !

    po naglostta ii maniqta im za publichni izqvi shte ghi poznaete = mason sluga ot kushtata na alhimika govori za vuzpitanie !
  • 6 ленчето с кремчето в ръце

    6 1 Отговор
    МА ТОЛКОВА СА СЛАДКИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ МА ТАКОВА ЕЛЕГАНТНО РАЗДЕЛЯНЕ МА ТО ЧУДО Е....ДОКТОРЧЕТО МОЖЕШЕ ДА ИМ ИГРАЕ ПО ЕДИН СКАЛПЕЛ ТА И ДВАМАТА ДА ИМАТ ФИФТИ-ФИФТИ НО НЕ Е КЪСНО ПОПРАВИМО Е
  • 7 Циганчето Ради

    3 7 Отговор
    Готина пичка си ма како.Да ти изям катерицата.
  • 8 bar

    25 1 Отговор
    Трябва да си много увреден в главата, за да се ожениш за проститутка.

    Коментиран от #10, #11

  • 9 Тъй ли

    6 0 Отговор
    Интелигентни сте и двамата? И ти ли? Че престани да ги ръсиш като у маалата тогава.
  • 10 Хирург

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "bar":

    Аз я ползвам за експерименти
  • 11 мунчо

    6 3 Отговор

    До коментар #8 от "bar":

    а колко се женят за такива и разбират след години ... може и ти да си от тях