Отидете към основна версия

8 209 19

Гаджето на Дара ѝ сложил рога

  • дара-
  • изневяра-
  • рога-
  • живко гличев-
  • блондинка

Живко Гличев кръшкал на певицата със знойна блондинка

Руса пиарка стои в дъното на раздялата между поп певицата Дара и гаджето ѝ Живко Гличев. Звездата, която се прочу след участието си в X factor, и приятелят ѝ са се разделили преди няколко месеца, след като Живко ѝ кръшнал със знойната Елизабет Китова. Дара никога не е афиширала връзката си с Живко.

Тя имаше по-сериозни отношения с пеещия поет Константин Трендафилов-Папи Ханс преди няколко години, но след раздялата им певицата спусна завесата над личния си живот. С Живко се запознали преди 2 години и връзката им бързо станала сериозна, пише „Галерия“.

Двамата бяха заедно на романтично пътешествие в Париж, откъдето Дара се поддаде на емоцията и пусна една-единствена снимка с него. Фотосът предизвика бурни реакции и певицата побърза да я изтрие. Тогава стана ясно и кой е въпросният щастливец - хип-хоп диджеят от формацията „Dope Zoo”.

„Обича да си пийва повечко алкохол, посяга и към забранени вещества, но като цяло е добро момче“, описват го хора от обкръжението на Дара. В един момент обаче пороците му запознали да дразнят певицата и кавгите между двамата зачестили. Така се стигнало и до изневярата му с Елизабет преди няколко месеца и следователно до неизбежната им раздяла.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 16 гласа.

Свързани новини