Отидете към основна версия

8 488 1

Вашият хороскоп за днес, 21.04.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

В тези смутни времена не забравяйте, че любовта е всичко, което имаме, съветват астролозите

Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес можете да се обърнете към древната китайска мъдрост - Ако са ти останали само две монети, похарчи едната за хляб, за да ти даде живот, а другата похарчи за цвете, за да придадеш смисъл на този живот.

Телец

Започнете да правите това, което най-много желаете, още сега. Животът няма да трае цяла вечност. Имате само този момент, блещукащ като звезда в ръката и след това разтапящ се като снежинка.

Близнаци

Днес е важно да намирате, да виждате, да разбирате смисъла на правилата и ограниченията. Естествено, че те ще събудят революционера у вас, но за миг потърсете ползите и вредите и тогава започвайте революциите.

Рак

Някога философите са имали много повече време, необезпокоявани от фоновия шум на света около тях, но мъдростта им е валидна и до днес. Човек никога не е нито тъй щастлив, нито тъй нещастен, както си въобразява.

Лъв

В живота има ситуации, в които човек излиза от пътя си или пък взема грешни решения. Но не трябва да забравя, че знанието, любовта, предаността и търпението са винаги заедно в името на справедливостта.

Дева

Отричането от света е признак на слабост, то не носи полза и благо. Не се опитвайте да се откъсвате и отказвате от задълженията си. Просто ги споделете с другите.

Везни

Съдете за всеки свой ден не по това колко сте пожънали, а по това, колко сте посели. Бъдещето ви е резултат от действията, които предприемате днес.

Скорпион

В тази необичайна ситуация, чуйте думите на Кавур: 'Човек, който се доверява на хората, ще направи по-малко грешки от човека, който не вярва в тях.'

Стрелец

В тези смутни времена не забравяйте, че любовта е всичко, което имаме - единственият начин да си помогнем един на друг.

Козирог

Каквото и да се случва в живота ви, помнете, че е достатъчен един слънчев лъч, за да разсее много сенки.

Водолей

Не си задавайте въпроса от какво се нуждае светът. Запитайте се какво ви кара да се чувствате живи и го направете. Защото светът се нуждае от хора, които живеят истински.

Риби

Трите най-съществени елемента на щастието са: нещо, което да правиш, някой, който да обичаш, нещо, в което да вярваш. Повтаряйте си го, когато изпаднете в униние.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 12 гласа.

Свързани новини

  • Дневен хороскоп за 30.04.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен В днешния последен априлски ден и в навечерието на Великденските празници може да се окажете по-фокусирани ...
    днес в 07:00 ч.
    3 236
    2
  • Най-големите скандалджии в зодиака

    Всеки един от нас има уникален характер, но астрологията често ни дава интересна информация за нашите потенциални силни и слаби страни според зодиакал ...
    вчера в 15:56 ч.
    2 936
    10
  • Дневен хороскоп за 29.04.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ден да се съсредоточите върху професионалния си живот и публичния си имидж. Може да откриете, че отделяте п ...
    вчера в 07:00 ч.
    4 042
    0
  • Прекрасен май очаква 4 зодии

    С началото на всеки нов месец ние се вълнуваме какво ни очаква през този период и какви емоции ще преобладават – позитивни или негативни. Когато ...
    27.04.2024
    3 899
    0
  • Дневен хороскоп за 28.04.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Все по-силно усещате поривите на пролетта и наближаването на празниците. Денят е подходящ за чистене, но ви ...
    28.04.2024
    3 916
    0