Отидете към основна версия

6 213 15

Родна фитнес кралица дава съвети за изваяна талия

  • фитнес-
  • съвети-
  • талия-
  • програма-
  • упражнения

Анита Маркова подарява програма за една от доста проблемите зони - корема

Анита Маркова, която е притежател на бразилско дупе № 1 в Републиката и на приза "Про Бикини Дива" на световното първенство на Бахамите, връчен ѝ от световната организация за фитнес модели WBFF, дава съвети на всички дами в изолация как да поддържат форма си и в частност да изваят "талия за завиждане". Фитнес инструкторката е създала специална електронна книга с програма за една от доста проблемите зони - корема.

И в ситуация на извънредно положение Маркова не само, че не спира с тренировките вкъщи, но и мотивира останалите момичета да не се запускат, а да извайват тела далеч от фитнес залите. Затова докато се грижи за своя син и съпруг и всички останали задължения от дома, Маркова подготвя специална програма за желаещите момиче да постигнат изваяна талия и така мечтаните плочки на корема.

"Моята мисия е да помогна. Създадох и осем седмична програма за изчистване на целулита. Изобщо изолацията вкъщи не може да е оправдание за бездействие. Напротив, трябва да мобилизира още повече да се усъвършенстваме”, споделя Анита.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 9 гласа.

Свързани новини