Отидете към основна версия

4 774 13

Ето кой сменя Алекс Сърчаджиева в "Игри на волята"

  • яна маринова-
  • игри на волята-
  • алекс сърчаджиева-
  • александра сърчаджиева-
  • водеща-
  • смяна

Познато лице от ефира ще води състезателното шоу

Яна Маринова е новата водеща на "Игри на волята", стана ясно преди дни, предава novini.bg. 

Актрисата ще смени колежката си Алекс Сърчаджиева като лице на риалити формата. Вдовицата на Иван Ласкин вече призна, че прекъсва отношенията си с Нова ТВ в момента и няма да вземе участие във втория сезон на предаването.

Яна е първата опция на продуцентите. Брюнетката е идеална за водеща на предаването, тъй като е изключително запалена по активния начин на живот, обича адреналина и е изключително подготвена за тежките битки, които да показва на участниците.

Като върл фен на адреналина Яна е и запален каскадьор.

Снимките на предаването вече са започнали. Кандидатите, явили се на кастинг, са десетки, издават от екипа. Снимките отново ще бъдат край Царево, но плажът е различен в сравнение с миналата година. Първо ще се снима на Силистар, а по-късно участниците ще бъдат настанени на един от най-малките плажове в района - Попския. Той е дълъг едва 150 метра, което значи, че игрите няма да бъдат толкова физически натоварващи.

В същото време феновете приеха на нож смяната на Алекс. Голяма част от тях смята, че Сърчаджиева се е справила добре като водеща и е трябвало да води и новия сезон на шоуто.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.

Свързани новини