Отидете към основна версия

6 521 26

Роксана и Рени плачат

  • роксана-
  • рени-
  • поп фолк певица-
  • плачат-
  • без работа-
  • дискотеки-
  • барове-
  • мерки за безопасност-
  • коронавирус

Поп фолк певиците бесни на извънредните мерки и затварянето на дискотеките

Затварянето на нощните клубове като мярка за справяне с разпространението на коронавируса у нас ядоса ожесточено фолк звездите, които отново са принудени да спрат работата си.  

Певиците Роксана и Рени загърбиха звездния си статус и скочиха гневно срещу мерките. Певиците пуснаха лайф в социалните мрежи и дори се разплакаха от безсилие, пишат родни таблоиди. 

Фолкпевицата Роксана се обърна към всички колеги, които се правят на "големи" и мълчат, не взимат отношение. Певицата бе една от малкото родни изпълнители, които не се страхуват да изразят своето мнение. Нейните колеги Галин, Емануела, Ариа, Рени, DJ Дамян и други, също си позволиха да изкажат недоволството си съвсем открито.

След изявата на Роксана в социалните мрежи, потребителите изказаха мнението си по въпроса с дискотеките и баровете и позицията на изпълнителката. Както изглежда много от коментарите са наскърбили и огорчили Роксана, която снощи излезе с нова публикация във  Facebook.

Рени през сълзи сподели какво ѝ споделят нейни приятели в чужбина, където държавата е помислила за секторите, които нямат право да упражняват професиите си. Изпълнителката на "Като птица" се обърна към управляващите с въпроси, на които една ли ще получи отговор. Тя пита с какво да плати сметките за ток, вода и храна, след като е принудена да не работи. 

Нейното излияние и емоционално изказване също не успяха да трогнат много от потребителите, които на свой ред изляха гнва си върху певицата. В отговот тя сподели видео от протеста, на който излязоха редица родни поп фолк изпълнители.

Тази криза около коронавируса показа, че хората от шоубизнеса не живеят толкова лъскаво, колкото си представяхме досега. Хората имат схващане, че всеки популярен човек тъне в лукс и разполага с неизчерпаеми средства, което е пълна заблуда. Не само изпълнители, но и актьори се жалват, че едвам свързват двата края и по-страшно от заразяване с вируса е мизерията и гладът.

Кризата и липсата на работа дори накараха изпълнителите от чалга гилдията да излязат на протест:

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини