Отидете към основна версия

3 705 10

СНИМКА на сина на Меган Маркъл върна неин голям кошмар

  • меган маркъл-
  • принц хари-
  • кралско семейство-
  • принц арчи-
  • бебе-
  • папраци

Всички все още се интересуват как живеят отцепените от кралското семейство Хари и Меган

От момента, в който медиите разбраха новината, че херцогът и херцогинята на Съсекс се местят в САЩ, папараците искат само едно, а това е да разберат какъв живот води двойката там.

Имаше много слухове и спекулации къде принц Хари и Меган Маркъл ще живеят заедно със сина си Арчи. След известно време стана ясно, че двойката живее в луксозната вила на холивудския магнат Тайлър Пери. 

Преди дни обаче най-големият кошмар на Меган, след заминаването ѝ за САЩ се сбъдна, а херцогинята на Съсекс определено няма да остави нещата така, защото е замесено не само името ѝ, но и детето ѝ.

От тогава фотожурналистите са на истински лов за снимки на бившата актриса и внук на Елизабет II, принуждавайки двойката да огради къщата с видеокамери и висока ограда.

Първият обаче, който не можа да се скрие от обективите бе принц Хари. Папараците го снимаха по време на игра с черния лабрадор, носещ любопитното име Оз, който бе осиновен от двойката в края на 2018 година.

След месец чакане папараците получиха още няколко ексклузивни кадъра. Сега феновете на двойката имат възможност да видят как Дория Рагланд - майката на Меган Маркъл, прекарва време с едногодишния си внук. 

Не без помощта на баба си, забележимо порасналото дете, облечено в синьо и бяло и сложило сладка шапка, се играе на чист въздух из имението.

От своя страна горещото време е принудило Дория да заложи на небрежен тоалет - бежов потник с презрамки и къси сини шорти, с розов кант по краищата.

Може да се предположи, че тези снимки ще предизвикат единствено отрицателни емоции у херцога и херцогинята на Съсекс, които многократно са предупреждавали папараците, че ще ги съдят, ако по някакъв начин нарушат уединението и спокойствието на личния им живот. 

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.

Свързани новини